Ayrıntılara Profesyonel Gözüyle Bakın

Kodak EasyShare P850 dijital fotoğraf makinesi, amatör fotoğrafçılara bir profesyonel kadar başarılı fotoğraf çekme imkanı veriyor. 5.1 MP çözünürlüklü cihaz, dış mekan çekimlerinden spor etkinliklerine, her ortamda mükemmel sonuç veriyor.

Ayrıntılara Profesyonel Gözüyle Bakın

Kodak EasyShare P850 dijital fotoğraf makinesi, yüksek performans ile kolaylığı birleştiriyor. Bu ileri düzey dijital fotoğraf makinesi, fotoğrafseverlere istedikleri görüntüleri çekmeleri için daha gelişmiş araçlar sağlıyor. 5.1 MP çözünürlüklü P850, dış mekan çekimlerinden spor etkinliklerine, her ortamda en iyi sonucu verecek biçimde tasarlandı.

Kodak EasyShare P850 dijital fotoğraf makinesi, amatör fotoğrafçılara bir profesyonel kadar başarılı fotoğraf çekme imkanı veriyor. 12X, 36-432mm (35mm eşdeğeri), sabit görüntülü, f2.8-f/3.7, Schneider-Kreuznach Variogon lens içeriyor. Bu lensle, ayrıntı ve keskinlik korunurken manzaraya yaklaşmak mümkün oluyor. P850, şaşırtıcı ve son derece net fotoğraflar için Kodak Renk Bilimi görüntü işleme teknolojisine sahip bulunuyor. Harici Kodak P20 Zoom Flash, P850 ile akıllı ve otomatik etkileşim sağlayarak ek flaş menzili yaratıyor.

Optik görüntü sabitleme ve ileri düzey hibrid AF sistemi (25 seçilebilir nokta), görüntü sabitleme olmayan sistemlere göre 2 durak avantajı sunuyor. Böylece nesneler, hareketsiz görüntüler ve video olarak kullanılmak üzere, loş ışıkta daha iyi çekilebiliyor. Örneğin, bir manzarada normal koşullarda hareketi “durdurmak” için en az 1/500 obtüratör hızı gerekiyorsa, P850 aynı etkiyi daha yavaş olan 1/125 obtüratör hızıyla yaratabiliyor. Bu da parlak ama net görüntüler sağlıyor. Ayrıca, daha uzun odak mesafelerinde makinenin elle titretilmesi azaltılıyor. Bu senaryo, sabitleyici bir cihaz taşımanın mümkün olmadığı spor etkinliklerinde, doğa yürüyüşlerinde ve gün içindeki anlık çekimlerde geçerli.

P850 modeli, daha gelişmiş P880 ile pek çok ortak özelliğe sahip. Buna 30 fps VGA video ve kırpma, kesme, ekleme, birleştirme yetenekleri dahil bulunuyor. Motion JPEG teknolojisiyle, daha uzun ve TV kalitesinde sesli video kaydı yapılabilirken, daha az bellek kullanılıyor. Kartın kapasitesine göre, 80 dakikaya kadar kesintisiz kayıt alınabiliyor. EasyShare yazılımının 5. sürümü, döndürme, birleştirme ve video kliplere müzik ekleme işlemlerini kolaylaştırıyor. Fotoğraf makinesinin parlak ve yüksek kaliteli LCD ekranı ve EVF, videolarla çalışmayı, bunları görüntülemeyi ve paylaşmayı basitleştiriyor.

Diğer özellikler arasında genişletilmiş ışık kontrolü için özel flaş, PASMC ve önceden ayarlanmış manzara modları, aksiyon çekimleri için çeşitli patlama modları, canlı bir histogram, ışık/gölge kırpma ekranları, RAW/TIFF/JPEG desteği ve lityum iyon pil bulunuyor. Ürün, EasyShare baskı birimleri, Imagelink baskı sistemi ve PictBridge teknolojisi ile uyumlu çalışıyor.

Okuyucu Yorumları