B&W'den kulak içi ve kulak üstü kulaklıklar

B&W'nin yeni kulaklıkları yüksek ses kalitesi ve kullanım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Konserler size gelsin

B&W üretim ve tasarımını yaptığı hoparlör ve elektronik ürünleriyle dünyanın önde gelen ses üreticilerinden biridir. Dünyanın önemli ses stüdyoları Abbey Road başta olmak üzere birçok stüdyo ve dünya starı tarafından tercih edilmektedir. B&W tüm ürünlerinde en gerçek ve doğal sesi dinleyicilere kayıpsız ulaşması için çalışır. Şimdi ise müzikseverler B&W kalitesini kulakiçi C5 ve kulaküstü P5 kulaklık modelleriyle sokakta da yanlarında taşıyacaklar.

P5 Hi-Fi Kulaklık; Ultra lineer neodim mıknatısları ile gelişmiş, mylar diyaframları ile zengin, gerçekçi ve doğal ses sunar. Kablo üzerinde bulunan mikrofon ve cihaz kontrol özellikleriyle hareket halinde bile kolay kullanım özelliğine sahiptir. Ergonomik tasarım, ayarlanabilir kafa bandı , kaliteli deriden üretilmiş kulak pedleri ile uzun süre rahat kullanım sunar. Sert metal kaplama ve arkası kapalı tasarımı ile gürültü engelleyici özelliğe sahiptir. Apple'ın taşınabilir ürünleriyle uyumludur. Kulaklık setine evrensel ve Apple mikrofon, taşıma çantası, 3.5mm ve 6.5 mm adaptör dahildir.

C5 Kulaklık; Yenilikçi ve güvenli döngü tasarımı ile tüm B&W ürünlerinde olduğu gibi bozulmamış, doğal ve ayrıntılı ses sunar. Patentli Mikro Gözenek Filtresi ile referans B&W hoparlörlerden aldığınız gerçekçi, zengin ve ayrıntılı sesi C5 kulaklık ile dinleyebilirsiniz. Ayarlanabilir döngü tasarımı ile rahat oturuş sağlar. Zengin ses ve gürültü engelleme özellikleri için kaliteli alüminyum kullanılarak üretilmiştir. Apple cihazları ile uyumlu çalışır. Kablosu üzerinde bulunan mikrofon ve cihaz kontrol özelliği ile kolay kullanım sunar.

Okuyucu Yorumları