Baba olma teknikleri... Üstelik Sony'den...

Baba olmanın çok özel tekniklerini merak ediyorsanız, Sony'nin ilginç sitesini mutlaka ziyaret edin.

Sony babalığı öğretiyor!

Yüzyıllardır sadece seçilmiş insanların sahip olduğu Baba Olma Sanatı Öğretileri Babaology, Sony Handycam ile artık Türkiye'de! Unutmayın. Her yaptığınız çekim sizi kahraman yapmaz!

Baba olmanın "çocuk sahibi olan erkek"ten öte çok daha derin bir anlam taşıdığına ve "gerçek" bir baba olmak için çok özel becerilere sahip olmanın gerektiğine inanan Sony Handycam, babaların çocuklarıyla beraber geçirdikleri mucizelerle dolu anların yakalanıp saklanması için gereken teknikler bütünü olan "Babaology"yi Türkiye'ye getiriyor!

Sony Handycam, dünyada bugüne kadar sadece seçilmiş insanların himayesindeki "gerçek bir baba" olmayı sağlayan teknikleri bir araya getiren interaktif bir eğitim ile tüm babaların ve baba adaylarının hizmetine sunuyor.

HIDEFI Adası'ndaki Babaology Merkezi'nde, yüzyıllardır süre gelen çok özel teknikleri bir araya getirerek geliştiren Baba Olma Sanatı Sensei; B.O.S.S, 3S kuralı çerçevesindeki öğretilerini www.babaology.com internet sitesinden babalarla paylaşıyor.

Babalar ve baba adayları, www.babaology.com internet sitesinden hem bugüne kadar büyük bir gizlilikle saklanan "Babaology" tekniklerini öğreniyor hem de öğrendiklerini özel antremanlarla test etme fırsatı buluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları