Babanıza bir hediye alın, "star" olsun!

Babalar Günü'nde babanızı etkileyici ve tam dokunmatik ekranlı Samsung S5233 Star ile "STAR" yapın.

Babanıza çok özel hediye!

Samsung; önümüzdeki günlerde Türkiye'de de piyasaya sunacağı tamamen dokunmatik Samsung S5233 Star ile dokunmatik cep telefonu pazarında yeni bir Star yaratıyor.

Samsung Electronics Mobil İletişimden Sorumlu, Yetkili Başkan Yardımcısı JK Shin, piyasaya sunulan yeni telefon ile ilgili olarak "Samsung S5233 Star tam dokunmatik ekranlı cep telefonu portföyümüzün yeni Star'ı olacak. Star dokunmatik kullanıcı arayüzü ve etkileyici tasarımı bir arada sunmakta. Her tür yaşam tarzına hitap eden bir dizi farklı cep telefonu modelini pazara sunarak tamamen dokunmatik cep telefonu portföyümüzü güçlendirmeye devam ediyoruz. Yeni Star'ımız, cep telefonu kullanıcılarına dokunmatik cep telefonu alanında en zengin deneyimi yaşatacak ve Samsung'un tamamen dokunmatik cep telefonu pazarındaki konumunu güçlendirecek." dedi.

Cebinizdeki Star

Cebinizdeki Star

Samsung S5233 Star 11.9 mm'lik incelikteki kompakt gövdesinde en son multimedya özelliklerini barındırıyor. 3.0 inclik tam dokunmatik ekranı ve TouchWiz kullanıcı arayüzü ile Samsung S5233 Star, kullanıcıların cep telefonlarından maksimum yararlanmalarına olanak sağlıyor. "Fotoğraflı Telefon Rehberi" sayesinde kullanıcılar kullanıcılar telefon rehberlerinde kayıtlı kişileri bu kişilere atadıkları fotoğraflara bir kez dokunarak arayabiliyor.

Samsung S5233 Star 3MP'lik kamera ve QVGA@15fps'yi destekleyen video kayıt özelliği ile de göz dolduruyor. Farklı ve çeşitli multimedya içeriklerinden keyif alınmasına olanak sağlamak için Samsung S5233 Star'da 50MB hafıza kapasitesi micro SD ile 8GB'a kadar yükseltilebilen harici bellek yuvası yer alıyor.

Samsung S5233 Star; otomatik rotasyon özelliği sayesinde kullanıcılara heyecan verici bir internet deneyimi yaşatıyor. Ekranı QWERTY klavyeye dönüşebilen Samsung S5233 Star'da ayrıca "Hareket Kilidi" özelliği yer alıyor.

Samsung S5233 Star Haziran ayı içinde Türkiye'de satışa sunulacak.
Fiyat: 469 TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları