BackBeat Sense ile müziğin ritmini hissedin

Plantronics, fark yaratan BackBeat Sense ve Voyager Focus modellerini Türkiye pazarına sundu.

Plantronics'ten iki yeni ürün

Plantronics'in yeni kulaklık modelleri BackBeat Sense ve Voyager Focus, Plantronics Afrika ve Avrupa Pazarlama Bölümü Başkanı Stuart Bradshaw tarafından Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Yeni modeller ve Türkiye pazarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Stuart Bradshaw "Türkiye bizim için önemli bir pazar. Gelişen ekonomisi ile bölgede önemli rol oynuyor" dedi. Bradshaw, Plantronics'in yeni kulaklık modelleri BackBeat Sense ve Voyager Focus'un rakipleri arasından sıyrılmasını sağlayan sıradışı özellikleri ile Türkiye pazarında da ilgi ile karşılanmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye'de piyasaya sürülen yeni kulaklık modellerinden BackBeat Sense, uzun saatler boyunca müzik dinlerken kulaklıkların oluşturduğu rahatsızlığı ortadan kaldırıyor. Kendinden ayarlı hafızalı köpük kafa bandı ile maksimum konfor sağlayan BackBeat Sense, azami 2,5 saatlik şarj süresi ile 18 saate kadar kablosuz kesintisiz dinleme olanağı sunuyor. Plantronics Find MyHeadset uygulaması sayesinde kulaklığınızı kolayca bulabiliyorsunuz. Birinci sınıf bluetooth cihazı ile donatılan kulaklık 100 metreye kadar menzil sunuyor. Plantronics BackBeat Sense, özel sensörler sayesinde kulağa takılı değilken müziği otomatik olarak kapatarak kulaklığın pil ömrünü koruyor. Arama yapıp gelen çağrılara da cevap verebileceğiniz kulaklık, gelişmiş bluetooth teknolojisi ile aynı anda iki farklı cihaza bağlanabiliyor. Performansına göre hafifliği de dikkat çeken Plantronics BackBeat Sense 140 gramlık gövde ağırlığı ile piyasadaki birçok kulaklıktan daha hafif. "Espresso" ve "Tan" olarak iki farklı rengi bulunan BackBeat Sense, modaya da ayak uyduruyor.

Endüstriyel kulaklıkta son nokta

Plantronics'in diğer yeni modeli Voyager Focus, çağrı merkezlerinde kablosuz kulaklık dönemini başlatıyor. Bluetooth teknolojisi ile geliştirilen endüstriyel kulaklık Voyager Focus, USB adaptörü ile dizüstü bilgisayara bağlanabildiği gibi bluetooth destekli masaüstü telefonlar, cep telefonları, tabletler ve akıllı saatlerle de uyumlu. Özellikle uzun süre kulaklık ile konuşanların hayatını kolaylaştıran Voyager Focus, üstün arka plan gürültü önleyici özelliğine sahip. Aktif gürültü önleyici, konuşmanıza odaklanmanızı sağlarken, ''OpenMic'' tuşu ile de gerektiğinde çevrenizdekileri sesleri duyabiliyorsunuz. 12 saate kadar konuşma süresi ve 15 saate kadar dinleme süresi ile fark yaratan Voyager Focus'un ağırlığı ise sadece 155 gram.

Voyager Focus'un üzerinde bulunan akıllı sensörler sayesinde kulaklığı taktığınız anda gelen çağrıları cevaplayabilir, çıkarttığınızda da görüşmeyi sessiz moda alabilirsiniz. Ergonomik ve konforlu bir kullanıma sahip olan Voyager Focus, yastık yumuşaklığında hafızalı köpüğü sayesinde de kişinin kulağına özel olarak şekil alıyor. Katlanabilir kulak tamponları ve taşıma kılıfı sayesinde çalışırken kulaklığı kolayca çıkarabiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları