Bağımlılık Yapan Telefon Aksesuarı: PopSockets!

İşte herkesin konuştuğu, adeta bağımlılık yapan telefon aksesuarı: PopSockets PopGrip! Peki, nedir bu aksesuar?

Herkesin konuştuğu aksesuar!

PopSockets PopGrip, günlük kullanımınız veya kurumsal bir hediye olarak sunabileceğiniz son derece fonksiyonel bir telefon aksesuarıdır. Telefonunuzun arkasına ve kılıfına kolaylıkla yapışır ve günlük kullanımınızı kolaylaştırır.

Aralarında Kendall Jenner, Gigi Hadid, Serena Williams, Emma Stones gibi Hollywood ünlülerinin bulunduğu birçok kullanıcıya sahip Popsockets, 'yeni moda telefon aksesuarı' olarak tanınıyor.

Kavrayın – Gün içerisinde tek elle mesaj yazarken yada koşturma içerisinde telefonunuzu düşürme kaygısı olmadan rahatça kullanın

Video izleyin – Video izlerken telefonunuzu koyacak, yaslayacak yer bulamıyormusunuz?PopGrip'inizi açın ve telefonunuzu koyacak yer aramaya son verin, istediğiniz gibi videolarınızı izleyin.

Tutturun – Araba kullanırken birşeyle uğraşırken telefonunuzu tutturacak yer bulmakta zorlanıyor musunuz?Popsockets'ın 2 farklı Mount'u ile telefonunuzu ister arabanızın havalandırmasına ister düz bir zemine tuturabilirsiniz.

Tarzınızı Gösterin – PopGrip birbirinden farklı desenleri ve renkleriyle tarzınıza eşlik edecek.

Değiştirin - PopGrip cihazınızın üzerinde birden fazla kez yapıştırılıp çıkarılabilir birçok cihaza ve zemine rahatlıkla yapışabilir.

Basit, şık, pratik, uygun fiyatlı ve en önemlisi tüm mobil cihazlarla uyumlu olan PopSockets 69.00 TL 'den başlayan fiyatlarla sunulmuştur. Beymen, Vakko, D&R ,Turkcell ve Troy mağazalarından ulaşabilirsiniz.

2010 yılında, Girişimcisi David Barnett tarafından yaratılan ve 2014'te ABD'de piyasaya sürülen Popsockets, 68'den fazla ülkede 100 milyondan fazla ürün sattı. Popsockets 2018 yılında Amerika'da en çok büyüyen şirketler arasında da ikinci oldu ve Ernst & Young Yılın Girişimcisi ödülünü yaratıcısı David Barnett'e getirdi.

Popsockets markası gelişimini sürdürüyor ve kullanıcılarının kendi tarzlarını yansıtmalarına inovatif çözümler sunuyor. Birbirinden farklı tarzlar ve tasarımların yanı sıra Swarovski gibi sınırlı sayıdaki koleksiyonları ile de fark yaratıyor.

Konfor için veya tarzınızı konuşturmak için mutlaka size göre bir PopSockets olduğunu asla unutmayın.

Okuyucu Yorumları