Bakterilere geçit yok!

Elektronik cihazlara temas edip duruyoruz, peki bakterilerden nasıl korunabiliriz? İşte cevabı...

Bakterilere geçit yok!

HYGNX Antibakteriyal mendil insan, hayvan cildinde ve tüm yüzeylerde; yani oyuncaklar, kişisel bakım ürünleri, telefonlar, klozet, musluk gibi hijyene ihtiyaç duyulan tüm alanlarda güvenle kullanılır.

HYGNX® Antibakteriyal mendil Hijyen sağlamak için kullanılan ürünlerin birçoğunda bulunmayan poly(hexamethylenebiguanide) hydrochloride etken maddelidir. Bu etken madde sayesinde HYGNX kullanıldığı her alanda zararlı mikroorganizmaları yok edici özelliktedir. Başta eczaneler olmak üzere, seçkin satış noktalarında bulabileceğiniz HYGNX® Antibakteriyal mendil virüslere karşı uzun süreli etkin koruma sağlar.

HYGNX Antibakteriyal mendilleri öksürme, hapşırma veya riskli olduğunu düşündüğünüz her temas öncesi ve sonrasında mikrop bulaşma riskine karşı korunmamızı artırır. Islak Mendil sektöründe yenilikleri ve titiz çalışmaları ile tüketicisine her zaman en üst kaliteyi sunan KaanPak firması tarafından üretilmiş olan HYGNX Antibakteriyal mendil, yıkama yapılamadığında veya yıkama sonrasında, pratik ve etkili bir hijyen sağlarken, hücrelere zarar vermez, kanserojen madde içermez. İçeriğinde bulunan ve cildi besleyen etken maddeleri sayesinde sizi ve sevdiklerinizi mikrop, virüs ve bakterilerden korurken zarar vermez. İçeriğinde Alkol bulunmadığından cildinizde nem kaybı ya da yağ kaybı gibi durumlara karşılaşılmaz ve cildinizi tahriş etmez.

Evcil hayvanlarda kullanılabilir

Evcil hayvanlarda kullanılabilir
Üç katlı alüminyum ambalaj içerisinde

HYGNX Antibakteriyal mendili aynı zamanda evcil hayvanlarınızda da güvenle kullanabilirsiniz. HYGNX Antibakteriyal mendil ile evcil hayvanlarınızın patilerini güvenle temizleyebilirsiniz. Evlerimizdeki sadık dostlarınızın dışarıdan sizlere taşıyabileceği mikroplara karşı korunmanızı arttırır. HYGNX Sevdiğiniz her şeyi korumanızın en güvenli yoludur.

Üç katlı Alüminyum ambalajı içerisinde HYGNX Antibakteriyal mendillerin özelliklerini koruma süresi en zor şartlarda 2 yıldır. HYGNX Antimikrobiyal özelliği sayesinde, susuz temizlikte, insan ve hayvan cildinde veya yüzeylerde ovalama şeklinde uygulanarak 30 saniye içinde hijyenik temizlik sağlar.

HYGNX Antibakteriyal mendil "Sağlık Bakanlığının 5324 sayılı Kozmetik Kanunu'na" Uygun Olarak Üretilmiştir.

UNIQUES LCD ekran temizleme mendili

UNIQUES LCD ekran temizleme mendili
Özel formül ile LCD ekrana zarar vermez

UNIQUES LCD ekran temizleme mendilinin en büyük özelliği bir dünya markası DuPont™'un "know how" ürünü olan Sontara EC® bezden üretilmesidir.

UNIQUES LCD ekran temizleme mendili özel formülü sayesinde, çok hassas olan LCD ekran yüzeyindeki film tabakasına zarar vermeden temizler, yüzey üzerinde herhangi bir hav ve iz bırakmaz. Cihazınıza fazla baskı uygulamadan leke, kir ve tozların kolay temizlenmesini sağlar. Uzun süreli Anti-statik etkisi ile cihazınızı toz, is, sigara dumanı gibi dış etkenlerden korur.

Kullanım esnasında elinizle teması sırasında cildinizi tahriş etmez. Özel formülünde kullanılan tüm ham maddelerin insan ve hayvan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Üç katlı Alüminyum ambalajı içerisinde UNIQUES LCD ekran temizleme mendilinin özelliklerini koruma süresi en zor şartlarda 2 yıldır.

Uniques® LCD Ekran Temizleme Mendili ile Plazma, Laptop LCD, PDA Ekranı, Dijital Fotoğraf Makine LCD'si, Cep telefonu ve TV ekranınızı temizlemeniz mümkündür, tek seferde istenilen temizlik sağlanmaktadır. Ayrıca kurulama işlemi gerektirmez. Cihazlarınızın yüzeylerine zarar vermeyen özel formülü ve anti-statik koruma sağlayan yapısı ile güvenle kullanabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları