Bambaşka bir Angry Birds!

Bildiğiniz Angry Birds oyunlarını unutun, bu sefer kızgın kuşlar çok farklı bir şey yapıyorlar!

Bambaşka bir Angry Birds!

Angry Birds, akıllı telefonlar için üretildiği günden bu yana sektörde sürekli en üst sıralarda yer almayı başarmış bir oyun. Birbiri ardına çıkan, farklı sistemleri içerisinde barındıran, enteresan fikirlere sahip devam oyunlarıyla da başlattığı devrim niteliğindeki oyun sisteminin devamını getirmeyi bilen seri, belki de ilk defa bambaşka bir tarzla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Angry Bird Space ve Angry Birds Star Wars ile hali hazırda bulunan oyun dinamiklerini olabildiğince esneten yapımcılar, bu sefer çok daha farklı bir oyun türünü benimsemişler. Yapımcı firma olan Rovio ise; "Bir Angry Bird oyunu bu, ama hiç de alışık olduğunuz türde değil." şeklindeki açıklamasıyla merak uyandırdı. Hemen akabinde yayınlanan kısa tanıtım videosu ve bazı görsellere bakacak olursak, Rovio bu sefer yarış temalı bir Angry Birds oyunu ile sahneye çıkacak.

Her ne kadar oyun hakkında daha fazla açıklama yapılmış olmasa da yapımcı firma yaz içerisinde yeni oyunları hakkında birçok bilgi vereceklerini, oyununsa yaz sonu ya da sonbahar başında kullanıma hazır olacağına değindi.

Okuyucu Yorumları