Bambaşka bir iPad geliyor!

Bir sonraki iPad modeli, eğer bu iddia doğru çıkarsa, daha önceki iPad'lere hiç benzemeyecek!

Bambaşka bir iPad geliyor!

Aylar süren iPhone 5 haberlerinin ardından, öyle görünüyor ki şimdi de sıra iPad'de... Yayılan söylentiye göre yeni çıkacak olan iPad 4, 16:9 geniş ekran modeli ile karşımızda olacak.

Söylentiyi yayan Los Angeles'lı analizci Paul Mueler, aynı zamanda önümüzdeki haftalarda konu hakkında daha fazla bilgi vereceğini de belirtti. Mueller bir siteye konu hakkında şu sözleri söyledi; "Apple'a yakın en az üç farklı insanla konuştum ve hepsinden de 16:9 ekran desteğine sahip yeni iPad prototipleri hakkında bilgi aldım. Yine de hiçbirisinden iPad mini konusunda bir şey öğrenemedim."

iPhone 5'in büyüyen ekranı ve de yeni "Lightning connector" ile Apple'ın boyutlar üzerinde oynama yapacağı birçok analizci tarafından öngörülmüştü ama bu zamana kadar kimse bu kadar kesin bir söylemde bulunmamıştı.

Her ne kadar 16:9 görüntü modeli standart HDTV desteği anlamına gelse de birçok teknoloji uzmanı bu ekran oranının iyi bir fikir olmadığını dile getirmiş durumda. Zira hali hazırda bulunan 4:3'lük görüntü modeli, kullanıcılara rahat bir internet kullanımı sunuyor. 16:9'un en büyük avantajı şüphesiz film ve dizi izlemek ama genele bakıldığından iPad kullanıcılarının büyük bir oranının film ve dizi izlemenin dışında işler için de bu cihazı kullandığı görülüyor.

Okuyucu Yorumları