BAŞARI'nın yerli markası KAAN tanıtıldı!

Başarı, cep telefonu üreticisi kimliği ile kendi markası KAAN N1 akıllı telefonunu tanıttı...

İşte KAAN N1!

Başarı Ticaret A.Ş. 30 yıla yakın süre içerisinde birçok dünya markasını tüketicilere sunarak, kullanıcı deneyimlerini dinleyerek ürün geliştirme süreçlerine dahil olan, yaygın servis ağı ile bilinen bir marka olarak adını duyurmuştur. Kurulduğu günden bu yana katma değerli hizmetler sunmayı hedefleyen Başarı, son olarak kendi markası KAAN ile mobil iletişim ürünlerini Türkiye pazarı ile buluşturuyor.

KAAN N1 "telefonun akılcısı"

"Telefonun Akılcısı" sloganı ile KAAN N1 modelini tanımlayan Başarı Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kayhan Biber, gerçekleştirdiği basın açıklamasında "üstün kalitede, yüksek performans ve hıza sahip, tasarım şıklığı ve ileri teknolojik donanımı ile 7'den 70'e her kesimden tüketicinin sahip olmak isteyeceği 4.5G'yi destekleyen bir ürün" tasarladıklarını ve onu "erişilebilir fiyat ile tüketiciyle buluşturduklarını" söyledi. Başarı'nın uzun yıllara dayanan geçmişinde güçlü ilişkilerden oluşan bayi ağı, satış sonrası hizmet tecrübesi ve yaygın teknik servis ağı bulunuyor. Kayhan Biber açıklamasında, "Başarı olarak güçlü, itibarlı çatı markası altında, global standartlarda ileri teknoloji kullanılarak donatılmış üstün kalitede prestijli ürünler tasarlamaya ve üretmeye devam edeceklerini, bir sonraki hedeflerinin ise üretimi Türkiye'ye taşıyarak ülke ekonomisinde ayrı bir değer yaratmayı amaçlamak" olduğunu belirtti.

Kayhan Biber sözlerini şu şekilde sürdürdü: "KAAN N1 "akılcı" tercihler ile tasarlanmış ve donatılmış bir akıllı telefon. Tamamı metal, şık tasarımı ve zarif gövdesini 5.5 inch boyutunda güçlü Dragontrail Glass, 2.5D yuvarlatılmış, 1920 x 1080 çözünürlükte Full HD IPS ekran tamamlıyor. Arka kısımda yer alan 0,3 saniyede ekranı aktif hale getiren parmak izi tanıma sensörü çok kullanışlı ve güvenli. 4.5G uyumlu, CAT6, 8 çekirdek 2.0 GHz ve 64 Bit işlemci 3GB RAM ile desteklenmiş. 32 GB dahili, 128 GB'a kadar artırılabilir hafıza desteği veriyor. 8 MP geniş açı ön kamera, 13 MP çift flaşlı arka kamerası ile çok iyi fotoğraflar ve videolar çekmek mümkün. 3000 mAh güçlü bataryası kullanıcıların yüzünü güldürecek. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile tüketicilere yenilikler sunuyor sunacak.

Ürünümüzü geliştirirken hem kullanıcı tercih ve beklentilerinden ilham aldık hem de GSM operatörlerinin 4,5G yatırımlarının sağladığı imkanlara odaklandık. Bütün bu verileri birleştirerek geliştirdiğimiz son teknoloji akıllı telefonumuz, üst segment özelliklerinde bir ürün olmasına rağmen, "erişilebilir" fiyat ile tüketiciyle buluşmayı bekliyor. Bu nedenle, yerli marka olma sorumluluğu ile KAAN N1 için önereceğimiz perakende fiyat 1.099 TL olacak."

Okuyucu Yorumları