Başlat menüsü 2015'e kadar gelmeyebilir!

Windows 8.1'e gelmesini heyecanla beklediğimiz Başlat Menüsü'nden kötü haber var!

Başlat Menüsü'nden kötü haber

Başlat menüsünün Windows 8.1'e geri döneceğinin haberini, Microsoft'un Nisan ayındaki BUILD konferansında almıştık. Klasik başlat menüsünün geri dönüşü, büyük bir kesim tarafından sevinçle karşılanmıştı.

Peki başlat menüsü ne zaman geri gelecek? Microsoft'un yeni başlat menüsüyle ilgili herhangi bir tarih vermiyor. Microsoft'tan elde ettiği bilgilerle tanınan Mary Jo Foley, Nisan ayında Microsoft'tan Terry Myerson ile konuşmuş, ondan henüz hazır olmadıkları cevabını almıştı.

Birkaç hafta sonra ortaya çıkan rapor ise başlat menüsünün bu sene, Update 2 güncellemesiyle birlikte sunulacağını ileri sürdü. Ancak kaynaklarıyla iletişimini sürdüren Mary Jo Foley'in yeni raporuna göre başlat menüsü, Windows 8.1'e bu sene hiç dönmeyebilir. Aldığı bilgilerin kaynağının sağlam olduğunu söyleyen Foley'e göre Microsoft, başlat menüsünü Update 2 yerine Windows'un bir sonraki sürümü olması beklenen "Threshold"a saklayabilir.

Çıkış adı Windows 9 olması beklenen Threshold'un Nisan 2015'te tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla başlat menüsünü bekleyenler, 10 ay veya daha uzun beklemek zorundalar gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları