Batan geminin malları: Titanik kol saati oldu

Titanik'ten alınan parçalarla üretilen kol saati, lüks tutkunlarına hitap edecek.

Batan geminin malları

Vakit nakittir sözünü bilmeyenimiz yoktur. Önceleri bileğimize taktığımız sıradan kol saatleri, zamanla yerini daha teknolojik cihazlara bırakır oldular. Bunun yanında insanların birçoğu, kol saatlerinin vazgeçilmez bir aksesuar olduğu görüşünde.

Romain Jerome, kol saati pazarının bilindik ve genelde pahalı ürünleriyle öne çıkan firmalarından birisi. Farklı model saatleriyle genelde elit kesime hitap eden Romain Jerome, 300.000 Dolarlık Night&Day kol saatinden sonra, bu kez de Titanik saatleriyle tüketicileriyle buluşuyor.

Batık Titanik'ten alınmış parçalarla imal edilen ve ismini de bu nedenle Titanik'ten alan Romain Jerome'un bu yeni saatinin fiyatının da oldukça yüksek olacağı söyleniyor.

Romain Jerome'un saatlerinin en büyük özelliği daha önce de dile getirdiğimiz gibi lüks tutkunlarına yönelik olması. Titanik'ten esinlenilmiş bu saatin Titanik gibi su almayacağını da şimdiden söyleyebiliriz.

Not: Romain Jerome'un yeni gözdesi Titanik'ten esinlenilmiş kol saatlerinin resimlerini daha yakından görmek için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları