Batman, Ninja Kaplumbağalara Karşı!

Çizgi roman evreninde karşılaştığımız "Batman vs. Ninja Turtles", 2019 yılı içerisinde bu kez "canlı canlı" karşımıza çıkacak!

Batman, Ninja Kaplumbağalara karşı

Batman'in yayın haklarını elinde bulunduran DC Comics ve Teenage Mutant Ninja Turtles'ın hakların sahip IDW Publishing, geçtiğimiz yıl bir anlaşma yapmıştı. Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles'ın çizgi-roman serisi, satış rakamları açısında inanılmaz başarılar elde etti. Sonuçta iki şirket, bu öyküyü br animasyon filmi aracılığı ile izleyicilerle buluşturmaya karar verdi.

Batman vs. The Teenage Mutant Ninja Turtles, DC Entertainment ve Nickelodeon stüdyolarının işbirliğiyle; 4K, Blu-ray, DVD ve Digital HD, dijital platformlarda karşımıza çıkacak.

Oyunlardan ve onlarca animasyonlardan tanıdığımız Troy Baker, gerek Batman gerekse Batman'in ezeli düşmanı Joker'e ses verecek. Yapımdaki diğer seslendirme sanatçıları arasında; The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story's'deki Darren Chris Raphael, Saturday Night Live'den tanıdığımız Kyle Mooney, Grace ve Frankie'den tanıdığımız Baron Vaughn ve Rise of The Teenage Mutant Ninja Turtles'da; gerek Splinter, gerekse Leaonardo'ya can veren Eric Bauza bulunuyor. Spongebob'dan tanıdığımız Tom Kenny ise Penguin karakterine ruh kazandıracak.

Yapım, 2012 yılında beyaz cam ile buluşan Teenage Mutant Ninja Turtles karakterlerine odaklanıyor. Injustice 2'den de çeşitli karakterler; Splinter ve öğrencileri ile yüzleşiyor.

Filmin konusuna da kısaca değinelim: İki dünya bir şekilde birleşmiş durumda ve iki Ninjitsu uzmanı Shredder (Oraki Saki) ve Ra's al Ghul, paralel bir boyutta bir araya gelip; gerek Batman'i, gerekse Ninja Kaplumbağalar'ı ortadan kaldırmak için şeytani bir plan yapıyor.

Animasyon filmi, daha önce de belirttiğimiz gibi sonbahar aylarında gösterime girecek.

Okuyucu Yorumları