Batman, Steve Jobs olma yolunda!

Yeni bir Steve Jobs filmi daha geliyor. Bu kez Jobs'u canlandıracak aktör ise, bakın kim olacak...

Yeni Steve Jobs, o mu?

Christian Bale... Pek çoğumuzun Batman olarak tanıdığı oyuncu, Batman kadar ünlü bir başka ismin hayatını oynamak için aday olarak gösteriliyor: Steve Jobs...

Senaryosu Aaron Sorkin tarafından yazılan ve Apple'ın eş-kurucusu üzerine odaklanan, henüz isimsiz Sony Pictures filmi için yıldız oyuncunun seçileceği henüz kesin değil. "Girl with the Dragon Tattoo"nun da yönetmeni olan David Fincher, filmin yönetmeni olmaya en yakın isim gibi gözüküyor. TheWrap tarafından söylenene göre, Fincher, filmin yönetmenliğini ancak başrolde Christian Bale olur ise yapacağını söylemiş.

Haberin kaynağı ise alışıldık bir şekilde, "proje ile alakalı bir kişi." Bu kişinin bir Sony yöneticisi mi olduğu yoksa kahve taşıyan biri mi olduğu belli değil. Ancak Fincher ve Sorkin daha önceleri "The Social Network" için beraber çalışmışlardı. "The Social Network" filmi ise, Facebook'un yükselişini konu alan bir film idi. Hal böyle olunca da bu ikilinin Steve Jobs'un hikayesinde beraber çalışmaları mantıklı bir iddia haline geliyor.

Bale'in pek çok fanı, onu Batman rolü ile bütünleştirmiş durumda ancak Jobs'a olan fiziksel benzerliği de fark edilir seviyede. Öyle ki, daha önceki Jobs rolünü Ashton Kutcher aldığında da, Christian Bale güçlü bir adaydı.

Okuyucu Yorumları