Batman Valiliği web sitesinden büyük destek!

Batman Valiliği, internet sayfasında özel sektöre de yer ayırarak üreticilere destek oluyor...

Batman'dan web atağı!

Batman Valiliği, Expoturkish ile yaptığı ortak proje çalışması ile bölgesindeki firmaların ürün ve hizmetlerini tüm dünyaya tanıtacak. Firmaların ortak sorunu olan "üretiyorum ancak satamıyorum" sıkıntısına Batman Valiliği çözüm üretme yolunda bir adım attı. Firmaların ürün ve hizmetlerini kendi web sitesinde tanıtmalarını sağlayarak yeni müşteriler, yeni pazarlar ve ihracat yapma imkanını sağladı.

Batman Valiliği Bilgi İşlem Koordinatörü Sn. Efkan ATALAY, yaptığı açıklamada; "Alım, Satım, İşbirliği ve Hizmet teleplerinin bulunduğu batman.gov.tr hizmetleri ile ilimizde üretim yapan Fabrikalarımızı buluşturarak firmalarımızın ticari yapılanmalarına katkı sağlamaktayız." dedi.

Hizmette sınır olmayacağı düşüncesi ile çalışan Batman Valiliği, kamusal alanda bir ilke daha imza attı. Kullanılmakta olan canlı destek hizmetine artık yabancı dil desteği de eklendi. Böylece Valiliğin web sitesine gelen ziyaretçilere 10 yabancı dilde on-line canlı destek hizmeti verilecek.

Ayrıca Batman'da fabrika açma şartı ile kendilerine verilen B2B Portalına ait Kullanıcı adı ve şifre ile uluslar arası pazarda bulunan alım ve satım taleplerini de fabrikalar görüntüleyebilecek. Batman'da bulunan fabrikalarımız tarafından sisteme yazılan alım ve satım talepleri de sistem tarafından otomatik olarak ilgili ülkenin diline çevrilecek ve böylece bölgede bulunan üreticilerin ürünlerinin pazarlanmasına katkıda bulunulacak. Tüm bunların yanı sıra, Hukuk, Gümrük, Marka&Patent, Dış Ticaret ve Teşvikler gibi konularda da ilimizde üretimde bulunan fabrikalarımız, internet üzerinden ücretsiz olarak profesyonel online danışmanlık hizmetide alabilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları