Batman'in Yeni Kıyafeti Resmileşti!

5 yıl süren Gotham TV serisi, İki hafta içerisinde sonra erecek. Yapımcı şirket, Bruce Wayne'in yeni kıyafetini internetten resmen yayınladı.

Batman'in yeni kıyafeti resmileşti!

Bruce Wayne(Batman) karakterinin öncesinde biçimlenen The Gotham hakkındaki pek çok sır ortaya çıktı. Gotham serisinin final bölümünde Bruce Wayne, kendisine fazlasıyla yakışan bir kıyafete sahip olacak.

Söz konusu kostümün, internete sızdırılan versiyonunu daha önce sizinle paylaşmıştık. Lakin paylaştığımız görsel, resmi fotoğraf değildi. Şimdi yayınlacağımız görsel ise; 25 Nisan 2019 tarihinde, son bölümde resmen karşımıza çıkacak. Bane gibi psikopat bir karakterin kendini göstermesiyle(Çizgi romanda Batman, Bane'in Arkham'dan saldığı suçlularla mücadele etmiş, onlarca düşmandan sonra fiziksel olarak zayıflamış ve Bane'e yenilmişti. Batman'in dönüşü ise muhteşem olmuştu ve Bane'i ekarte etmişti.

Gotham'da, Bruce Wayne'i canlandıran David Mazouz ise son bölümde muhteşem bir kostüme bürünecek. Dizideki kıyafet ve Bruce Wayne birlikteliği, dünyanın en başarılı film üçlemelerinden birini simgeliyor. Gotham'daki kıyafet, Christopher Nolan'In yönettiği Dark Knight üçlemesindeki kıyafet ile çok ciddi benzerlikler taşıyor. Batman v. Superman ve Justice League'de Ben Affleck'in giydiği ve çok eleştiren kostümden, çok uzak bir yapı ile karşı karşıyayız.

Başrolünde; Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazous, Robin Lord Taylor, Morena Baccarin, Camren Bicondova, Michael Chiklis, Jada Pinkett Smith, Cory Michael Smith ve Kelly P. Williams gibi oyuncuların yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Bruno Heller'in üstlendiği dizi için geri sayım başladı.

Okuyucu Yorumları