Battlefield 1'i beklerken, farklı Battlefield sürprizi!

Battlefield 1 ile birlikte geri dönmeye hazırlanan efsanevi Battlefield serisi, bu kez kendisini çok farklı bir alanda yer açmaya hazırlanıyor!

Battlefield de modaya uyuyor!

Electronic Arts ve DICE'ın sunduğu popüler Battlefield oyun serisinin Paramount ve Anonymous Content tarafından üretilecek bir televizyon serisine dönüşme ihtimali ortaya çıktı.

Henüz bu konuda kesin bir karar alınmış değil ama popüler oyunu temel alan bir dizi üretilme ihtimali oldukça yüksek gözüküyor ve Paramount TV başkanı Amy Powell'ın marka hakkındaki yorumları tamamen olumlu cümlelerden oluşmakta. Ayrıca markanın "inanılmaz derecede dinamik anlatımı" ve "sadık hayran tabanı" için de Powell'ın övgüleri söz konusu.

Mr. Robot ve True Detective gibi şovların arkasındaki Anonymous Content, proje üzerinde çalışan yetenekli isimlere sahip. Daha önce Academy Award for Spotlight kazanan Michael Sugar ve Anonymous Content'ten Ashley Zalt, eğer şov çekilecek olursa yapımcı olacak isimler.

Battlefield'in hangi sürümünün bir seçenek olarak düşünüldüğü veya oyunlardan birinin mi direkt olarak konu alınacağı henüz belli değil. Serinin en son üyesi, Ekim ayı için hazırlanan Battlefield 1. Bu yeni oyun, serinin Birinci Dünya Savaşı'nı konu alan ilk üyesi ve bir televizyon serisi için oldukça iyi bir taban olabilir...

Okuyucu Yorumları