Bazı Windows Phone sahipleri üzülebilir!

Windows 8.1 ile bazı kullanıcıların yaşadığı şok, şimdi Windows Phone 8'li cepleri bekliyor olabilir

Bir 8.1 şoku daha mı?

Windows 8.1 güncellemesinden sonra, Windows Phone 8 kullanıcıları da, telefonların işletim sisteminin Windows Phone 8.1'e yükseltilmesini beklemeye başladı. Ancak gelen haberler çok iç açıcı değil; zira Windows Phone 8 işletim sistemi kullanan bazı telefonların, Windows Phone 8.1'i çalıştıramayabileceği ihtimali bulunuyor. Benzer bir problem PC'lerde de yaşanmıştı ve bazı PC kullanıcıları, 64 bit işlemcilerinin eski kalması nedeniyle Windows 8.1 güncellemesini yükleyememişti. Şimdi aynı şeyin, telefonlarda da yaşanabileceği konuşuluyor.

Üç yazılım üreticisi, özellikle Nokia ve Samsung'un, Windows Phone 8.1 yayınlanmadan önce ellerindeki Windows Phone 8'li bazı modelleri satıp tüketmek için büyük indirim kampanyaları düzenlemesinin nedeni olarak, bu modellerin Windows Phone 8.1'e yükseltilemeyeceği gerçeğini işaret ediyorlar. tabi bu, şimdilik sadece bir tahmin.

Microsoft ve Nokia ise, Windows Phone 8 ile çalışan cihazların Windows Phone 8.1'e yükseltilebileceğini belirtirken iddialar hakkında detaylı bir yorum yapmaktan çekiniyorlar.

Gerçeğin ne olduğunu ise, ancak, Windows Phone 8.1 hazır olduğunda öğrenebileceğiz...

Okuyucu Yorumları