Bedava 25GB alan artık çok daha kolay!

İnternette 25GB veri alanı sağlayan SkyDrive'ı kullanmak, bu programla çok ama çok kolay!

Bedava 25GB alan!

Bilgisayarda fazladan bir 25GB'a kim hayır diyebilir? SkyDrive'ı bilmeyenler için özetleyelim; SkyDrive ile Windows Live ID veya Hotmail e-posta adresi sayesinde bedava 25GB internet deponuz oluyor. SkyDrive'ın tek eksik yönü dosyalarınıza ulaşmak için internet tarayıcınızı açıp Windows Live ID'nizi girmenizin gerekmesi.

Ancak SkyDrive Explorer ile her defasında tarayıcı açıp, şifre girmeniz gerekmeyecek. SkyDrive Explorer ile SkyDrive'da bulunan dosyalarınız bilgisayarınızdaki herhangi bir dosya gibi görünüyorlar ve isterseniz kopyalayabiliyor, silebiliyor veya isimlerini değiştirebiliyorsunuz.

Buradan indirebileceğiniz dosyayı kurduktan sonra bilgisayarınızda görünen SkyDrive Explorer dosyasına tıklayın, giriş yapmanız istendiğinde Live ID ile Windows Live hesabınıza giriş yapın. Yüklendiğinde dosyalarınızı görebileceksiniz.

Program dosyalarınızın güvenliğini garanti ediyor. Kullanılabilecek en düşük işletim sistemi Windows XP ve program; Windows Vista, Windows Server 2003-2008 ve Windows 7'de başarılı şekilde çalışıyor. Ayrıca hem 32 hem de 64 bit uyumlu.

Okuyucu Yorumları