Beklenen cep Turkcell'de!

Merakla beklenen son nesil Blackberry cebi, Turkcell ile Türkiye'ye geldi! İşte sunulan fırsatlar...

Beklenen cep Turkcell'de!

Turkcell ve Research In Motion (RIM), BlackBerry 7 İşletim Sistemi'ne sahip yeni BlackBerry Curve 9360 Turkcell İletişim Merkezleri'nde müşterilerinin beğenisine sunuyor. BlackBerry Curve serisinin başarısı üzerine inşa edilen BlackBerry Curve 9360, iyi bir mobil sosyal deneyim sunuyor. Turkcell müşterileri Ocak ayından itibaren tarifelerine ek aylık 39 TL'den başlayan taksitlerle BlackBerry Curve 9360'a sahip olabilecek.

Turkcell her yöne 1000 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet paketi içeren, 69 TL değerindeki Full paketine ayda sadece 39 TL ek ödemeyle BlackBerry Curve 9360 sahibi olma fırsatı sunuyor. Dileyen Turkcell müşterileri, cihazı, Çalışan Paket ya da Alo Süper Paket'in veya Alo Paket ile birlikte 24 ay boyunca ayda 45 TL'ye sahip olabilecekler.

Turkcell'liler, ayrıca BlackBerry Curve 9360'a, 100 MB BIS Giriş Paketi veya 1 GB Full BIS Paketi ile 24 aylık taksitle sahip olabilecekler.

BlackBerry Curve 9360'ın tavsiye edilen peşin satış fiyatı ise 529 USD. Turkcell müşterileri hem World'e özel 8 taksit avantajından yararlanabilir, hem de 100 MB BlackBerry BIS Giriş paketine, sınırlı bir süre için, aylık 6.90 TL'ye sahip olabilirler.

Kurumsal Turkcell müşterileri ise ihtiyaçlarına yönelik BlackBerry aboneliği ve internet paketi ile BlackBerry Curve 9360'a 54,90 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

BlackBerry Curve 9360'un diğer özellikleri

BlackBerry Curve 9360'un diğer özellikleri

Yeni BlackBerry Curve 9360; ince, şık. BlackBerry Curve 9360; hızlı ve doğru yazım için ideal, klasik klavyesi ve tek elle kullanım kolaylığı sağlayan optik trackpad'iyle ergonomik bir tasarıma sahip. GPS ve Wi-Fi destekli BlackBerry'de flaş ve video kaydı özelliklerine sahip 5 MP kamera da bulunuyor. MicroSD/SDHC yuvası, ek depolama için 32 GB'a kadar bellek kartlarını destekliyor.

BlackBerry Curve 9360, yeni BlackBerry 7 işletim sisteminin yanı sıra geliştirilmiş işlemci, ekran ve bellek, dahili NFC (Yakın Alan İletişimi) desteği gibi güçlü donanım zenginleştirmelerine de ev sahipliği yapıyor.

Yeni nesil BlackBerry 7 işletim sistemi

BlackBerry 7 işletim sistemi, yeni nesil BlackBerry tarayıcısı ile geliyor. Bu tarayıcı; gelişmiş WebKit tarayıcı motorunun önemli ölçüde geliştirilen performansını, yeni BlackBerry Curve akıllı telefonlardaki donanım zenginlikleriyle bir araya getirerek hızlı bir internet gezintisi deneyimi sunuyor. Yeni nesil BlackBerry tarayıcısındaki zenginleştirmeler, aynı zamanda iyi bir navigasyon ve iyi oyun ve video deneyimleri için iyileştirilmiş HTML5 performansı da sağlıyor.

BlackBerry 7 işletim sistemi, verimliliği artırmak ve işbirliğini kolaylaştırmak için Documents To Go'nun Premium sürümü ve BlackBerry Protect gibi yüklü uygulamalar ve tümleşik işlevlerle birlikte geliyor. BlackBerry 7'ye dahil edilen BlackBerry Balance, hem iş hem de kişisel amaçlı kullanımlarda iyi bir BlackBerry akıllı telefon deneyimi yaşatıyor. Popüler evrensel arama yeteneği de artık sesle etkinleştirilen arama desteğine sahip.

İyi iletişim ve sosyal deneyimleri

BlackBerry Curve 9360, iyi bir şekilde bir araya getirilmiş telefon, e-posta, mesajlaşma ve sosyal uygulamaları sayesinde iyi bir sosyal deneyim sunuyor. Bu uygulamalar, kullanıcıların gün boyunca iletişimde kalmasını ve verimliliklerini garanti altına alıyor.

En son BBM (BlackBerry Messenger) sürümü, telefonda yüklü geliyor ve gerçek zamanlı BBM deneyimini farklı uygulamalara da taşıyor. Güncellenen Social Feeds (2.0) uygulaması; medya, podcast ve sık kullanılanlardaki güncellemeleri yakalayarak tek bir ekranda bir araya getiriyor. BlackBerry akıllı telefonlar için yeni Facebook (2.0) uygulaması, Facebook Sohbet ve BBM entegrasyonu gibi özelliklere sahip. BlackBerry akıllı telefonlar için Twitter uygulaması da gerçek zamanlı push bildirimleri ve Social Feeds entegrasyonu sayesinde olabildiğince tümleşik bir deneyim sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları