Beklenen cihazdan şaşırtan sızıntı!

İnternete sızan bu resim, son günlerin en çok merak edilen cihazına ait olabilir!

Hayal mi, gerçek mi?

Bir süredir dilden dile dolaşan HTC'nin giyilebilir teknoloji ürünü "One Wear" akıllı saatin, tıpkı Moto 360 gibi olacağı iddia ediliyordu. Ancak yayınlanan yeni sızıntılara göre bu iddia, geçerliliğini yitirmiş olabilir.

Andorid Wear tabanlı olacağı bilinen HTC'nin yeni akıllı saati, 2014 I/O Konferansı esnasında görücüye çıkan Motorla Moto 360 modeli ile birlikte en çok merak edilen cihazlar arasında bulunuyor. @evleaks tarafından ortaya çıkarılan yeni HTC akıllı saat tasarımı ise, bir anda kafaları karıştırmaya yetti. Görseli yayınlayan kişinin "Gerçek ürünün donanım özelliklerinden yola çıkarak, birebir şekilde tasarlanmıştır." şeklindeki beyanı, ürünün gerçekten de görseldekine benzeyeceği hakkında birçok dedikodu yayılmasına zemin hazırladı.

Bir manada sızdırılan görsel, sanki Android Wear'ın HTC Sense ile birleşimi sonucunda ortaya çıkmış gibi gözüküyor. Ancak Google'ın Android Wear için Sense ya da TouchWiz gibi üretici arabirimlerinin kullanımına sıcak bakmadığı biliniyor. Ya bu sızıntı doğru ve Google inadından vazgeçti; ya da resimde gördüğümüz saat sadece bir hayal ürünü... Gerçeğin ne olduğunu ise, kısa süre sonra birlikte öğreneceğiz...

Okuyucu Yorumları