Beklenen Crysis 2 sürpriziyle geldi!

Crysis 2'nin Türkiye lansmanı yapıldı; TTNet'in yeni bombası da bu lansmanda patladı!

Crysis 2 sürpriziyle geldi!

TTNet, oyun tutkunlarının buluşma noktası haline gelecek yeni oyun platformu Playstore'u Türk oyunseverlerin hizmetine sundu. Playstore'un açılışı, efsane oyun Crysis'in devam niteliğindeki yeni oyunu Crysis 2'nin Türkiye lansmanı ile birlikte gerçekleştirildi. TTNet, Playstore'u Türkiye'nin en büyük dijital oyun mağazası haline getirmeyi hedefliyor.

Crytek Kurucu Ortağı Avni Yerli, Crytek'in TTNet ile işbirliğinin Crysis 2 ile başladığını belirterek "Bu tür işbirlikleri Türk oyun sektörünün gelişmesi açısından büyük önem arz ediyor. Crytek olarak bizim de bu sürece katkıda bulunuyor olmamız gurur verici. Önümüzdeki dönemde TTNet ile işbirliğimiz artarak devam edecek" dedi.

Yerli kardeşler, dünya çapında 7 stüdyoda 40 ülkede 650'den fazla çalışana sahip bulunuyor. Giresunlu bir ailenin üç oğlu olan Avni, Faruk ve Cevat Yerli, Almanya'da kurdukları Crytek isimli şirketle, tüm dünyada milyonlarca satan bilgisayar oyunları meydana getirdiler.

TTNet müşterileri, 59,95 TL tek ödeme ve aylık 4,99 TL ile 12 taksitle ödeme imkanı ile avantajlı fiyatlarla Crysis 2'ye sahip olabilecekler. TTNet müşterisi olmayan kullanıcılar ise mobil Ödeme ve kredi kartı ile ödeme yaparak 65 TL'ye oyunu satın alabilecekler.

Crysis 2 demosunu indirmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları