Beklenen Galaxy S III bu mu?

İnternete sızan son fotoğraf ve teknik özellikler... Galaxy S III hakkında herşey haberimizde...

Galaxy S III bu mu?

Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S III'le ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ve dolayısıyla cihazın özellikleri veya çıkış tarihiyle ilgili net bir şey söylemek şu an için güç. Peki ama bugüne kadar internete Galaxy S III ile ilgili sızan bilgileri bir araya getirdiğimizde Galaxy S III'ün iskeleti nasıl şekilleniyor?

Öncelikle tasarım... Yanda gördüğünüz resim, Galaxy S III'ün tasarımı olabilir. En azından internete düşen son resim bu. Eğer Galaxy S III böyle olacaksa, Samsung, geleneksel mekanik "Home" tuşunu tarihe gömecek demektir.

Cihazın Android 4 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle birlikte geleceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. 4.8 inç'lik ekranıyla bir hayli büyük ebatlarda olması beklenen cihazın 1.5 GHz Exynos 4412 dört çekirdek işlemci kullanacağı onaylandı. Exynos 4412 Tegra3'e göre %26 daha performanslı ve 32nm teknolojisiyle çok daha az enerji tüketiyor.

Sadece 7 mm kalınlığında olması beklenen Galaxy S III'ün arka yüzünde 12 megapiksel kamera bulunması, ön yüzde de HD kameraya yer verilmesi bekleniyor.

Ancak cihazın 8.1 MP dahili kamerası olacağını düşünenler de var. Bu görüşe göre 8 MP kameralı Galaxy S III'ün fotoğraf çözünürlüğü 3264x2448 piksel olacak.

Okuyucu Yorumları