Beklenen mobil oyun Bucketz geliyor!

Fizik, denge ve eğlenceyi bir araya getiren müthiş iPhone oyunu çok yakında geliyor!

Beklenen oyun geliyor

Mobil oyun geliştiricisi Picnic Hippo, fizik motoruyla ve esprili hikayesiyle dikkat çeken aksiyon oyunu Bucketz'i iOS cihazlı oyunseverlere 26 Temmuz'da sunulacak. Oyunu iPhone, iPad ve iPod touch ile oynamak mümkün.

Bucketz'de denge, dikkat etmeniz gereken en önemli konu. Oyunda Bucketz adındaki kahramanlar çetesine katılıyorsunuz. Amacınız ise Dark Bucker ve kölelerinin arkasında yatan gizem perdesini aralamak. Oyunda karpuzlardan çeşitli mikro organizmalara çok sayıda uçan öğeyi toplamaınz gerekiyor. Bu sırada düşmanlarınızı alt etmeniz, engelleri başarıyla geçmeniz ve sürprizlere hazırlıklı olmanız da şart. Oyun, sezgisel ve sizi içine çeken oynanışı, grafikleri ve etkileyici animasyonları, müziği ile hit olacak tüm özellikleri içinde barındırıyor. Giderek zorlaşan oyunda ve hiçbir seviyeyi iki kez oynamıyorsunuz, böylece hiç sıkılmıyorsunuz.

Bucketz, en son iPhone ve iPad'in Retina ekranını da tam anlamıyla değerlendiriyor. Oyundaki karakterler ise profesyonel Hollywood oyuncuları tarafından seslendirilmiş ve sizi her zaman eğlendiriyorlar. Bucketz oyununu App Store'dan 1.99 dolara indirebiliceksiniz. Bucketz'a ulaşmak için www.bucketz.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları