Beklenen oldu, HTC açıklamayı yaptı

Uzun zamandır beklenen açıklama sonunda geldi; HTC'nin yeni bombası ortaya çıktı!

HTC'nin yeni canavarı

Bir süredir yayılan "HTC yeni bir tablet yapacak" dedikodularına sonunda HTC'den bir cevap geldi. Firma sözcüsünün ağzından direk olarak çıkan sözlerde firmanın yakın zamanda yeni bir tablet bilgisayar üreteceği belirtildi.

Firmanın da söylediği üzere yani bir tablet bilgisayar yakın zamanda piyasada olacak ve daha önce hiçbir tablette olmayan bazı özelliklere sahip olacak. HTC'nin bir kez daha tablet üreteceğini resmen açıklamasının, yayınlanan bechmark raporlarıyla aynı zamana denk gelmesiyse ne kadar tesadüf şimdiden düşündürüyor.

Üretilecek olan tablet bilgisayarın özelliklerine bakacak olursak ilk olarak 1.3 GHz hızındaki nVidia Tegra 3 işlemci ile karşılaşıyoruz. Lanse edilen ekran çözünürlüğüyse 1280 X 752 oranında. Yapılan testler aşamasında Android 4.0.3 kullanan cihaz, piyasaya çıkarken büyük ihtimalle Android 4.1: Jelly Bean ile birlikte gelecek. Ekran çözünürlüğüne bakacak olursak HTC, 10 inç tablet pazarı yerine, 7 inç tablet kategorisinde pazar payı kapmaya çalışacak gibi gözüküyor.

Okuyucu Yorumları