Beklenen Özellik, iPhone 8'e Gelecek!

iPhone 8'in beklenen bu özelliğe sahip olması, artık hiç olmadığı kadar güçlü bir ihtimal!

Beklenen özellik, iPhone 8'e gelecek!

Kablosuz şarj yeteneği, Eylül'de tanıtılmasını beklediğimiz iPhone 8'le birlikte ilk defa bir Apple telefonuna gelebilir.

iPhone 8'in kablosuz şarj yeteneğine sahip olacağı aylardır konuşuluyor. Apple bu yeni işlevi henüz doğrulamasa da, Nikkei'ye göre sağlayıcı Wistron'un CEO'su tarafından önemli bir bilgi sızdırıldı. Hwang, şunları söyledi:

"Önceki nesil iPhone'ların birleştirme süreci pek değişmedi ancak su geçirmezlik ve kablosuz şarj gibi işlevler artık farklı bir test işlemi gerektiriyor."

İlginç olan nokta, bu yeni bilginin iPhone 7S ve iPhone 7S Plus'la ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya atılan ve bu modellerin de kablosuz şarjla geleceği iddiasını destekliyor olması. Apple yeni özellikleri bazen en üst seviye telefonlarına saklasa da bu durum, kablosuz şarj için geçerli olmayabilir.

Peki bu durumda iPhone 7S ve 7S Plus'ı iPhone 8'den ne ayıracak? Bunun cevabı, geçtiğimiz günlerde sızan, ekran çerçevesi neredeyse olmayan ve artırılmış gerçeklik kamerası sunan iPhone 8 olabilir.

iPhone 8'in tanıtılacağı tarihe daha 3 ay var ve sürekli gelen kablosuz şarj iddiaları, bu işlevin gerçeğe dönüşeceğini söylüyor olsa gerek.

Okuyucu Yorumları