Beklenmedik sorunlar FIFA'yı yoruyor

FIFA 13 hakkında herkes iyi şeyler söylemiyor: İşte en son FIFA'ya yapılan büyük eleştiriler...

FIFA 13'e ağır suçlamalar!

Bir süredir İngiltere'nin oyun listelerini kasıp kavuran ve geçtiğimiz günlerde inanılmaz satış rakamlarıyla karşımıza çıkan FIFA 13, BBC'nin tüketici haklarını savunan televizyon programı "Wathdog"da yerden yere vuruldu...

Son üç yıldır, en büyük rakibi PES karşısında inanılmaz bir ilerleme kaydeden yapım, yayınlanan programda farklı kullanıcıların yaşadığı, farklı sorunlarla gündeme geldi. Şikayetlerin başında görünmez top ve "Ultimate Team" modunda yaşanan çökmeler geliyor. Özellikle internetten oynanan bu mod için gerçek para verdikten sonra aldıkları oyuncuların bir anda oyundan silinmesi, bazı kullanıcıları bu programa çıkıp dertlerini anlatmalarını sağlayacak kadar sinirlendirmiş durumda.

Watchdog isimli program, bu hafta, iki oyuncunun FIFA 13 oynarken yaşadıkları sorunları konu alan bir bölüm yayınladı. EA tarafından dışlanmış olduklarını ve böyle sorunların akıl alabilir gibi olmadığını dile getiren iki şahısa EA'in cevabı gecikmedi; "Bizim dikkatimizi çeken sorunlar sadece oyun içerisinde yaşanan olumsuz gelişmeleri içermiyor. EA olarak aynı zamanda bu sorunları en kısa zamanda, ne şekilde çözeceğimiz üzerinde de yoğunlaşıyoruz." diyen EA, tüm ekibin programda gösterilen ve dile getirilen sorunlar üzerinde çalıştığını, yakın zamanda her şeyin düzeleceğini dile getirdi.

Görünmezlik gibi çok nadir gözlemlenen sorunlarla FIFA ekibinin yakından ilgilendiğine değinen EA, çözüm bulunur bulunmaz bu sorunu yaşadığını belirten kullanıcılarla birebir iletişime geçeceklerini de duyurdu.

Okuyucu Yorumları