Ben Affleck, Batman fimi hakkında açıklama yaptı!

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, Batman filminin geleceği hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Ben Affleck neden Batman'i bıraktı?

Oscar ödüllü yapımcı ve oyuncu Ben Affleck, Batman rolünden neden vazgeçtiği hakkında açıklamalarda bulundu. Argo filminde, "En İyi Yapımcı" alanında Oscar ödülü kazanan Ben Affleck, DC Comics-Warner Bros ikilisinden şikayetçi gibi görünüyor.

2017 yılında Ben Affleck, Warner Bros'un teklifinden sonra solo Batman filminin; hem yönetmenliğini, hem de başrol oyunculuğu kabul etti. Ben Affleck, dünyaca ünlü yapımcı Geoff Jones ile birlikte çalışma kararı almıştı. Bafta ödüllü Geoffrey Jones; A Chair-a-plane Flamenco, Seasons Project, A Chair-a-plane Kwela , Locomotion, This Is Shell, Rail, Trinidad & Tobago, Shell Spirit, gibi filmlerin yönetmenlik görevini üstlenmişti.

Dünyanın en popüler canlı komedi programları arasında yer alan Jimmy Kimmel Live!'da, Batman rolünden vazgeçen Ben Affleck yer aldı. Ben Affleck'in açıklamaları ise son derece şaşırtıcı düzeydeydi.

Ben Affleck, Jimmy Kimmel ile birlikte çıktığı TV programında şu ifadeleri kullandı: "Yapımcı stüdyo, solo Batman filminin yönetmenliğini ve başrolünü bana bırakmıştı. Güzel bir senaryo hazırlamıştım, ancak bu senaryo kabul görmedi. Daha sonra Planet of Apes serisinden tanıdığımız Matt Reeves başa geçti. Reeves, daha genç bir Batman'i öne sürmeye kararlıydı. Kendisi ile senaryo hakkında karşı karşıya geldik."

Reeves ; Ben Barnes, Nicholas Hault(Hault, J.R.R Tolkien'in canlandırdığı bir yapımda başrolü üstlenecek), Jake Gyllenhaal, James Dorman, Finn Witrock veya Doctors, Runaway ve The Bill'den tanıdığımız Jack O'Connel'e Batman rolünü vermeyi planlıyor.

Okuyucu Yorumları