Benimsayfam ile Hürriyet'te herkese yer var

Kişiselleşen internet dünyasında "Benimsayfam" ile özel bir yaşam alanı sizleri bekliyor.

Size özel bir yaşam alanı!

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber portalı hurriyet.com.tr'de "Benimsayfam" servisi sayesinde kullanıcılar içeriğini tamamen kendilerinin düzenleyebileceği, etkinlikler ve gruplar oluşturabileceği, diğer üyelerle sohbet edip, paylaşımda bulunabileceği özel bir yaşam alanı oluşturuyorlar.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber portali olmasının yanı sıra önemli bir yaşam alanı da olan hurriyet.com.tr, haber arşivleyen, internette yorum yazan, günlük hayatında haberleri sürekli internetten takip eden, bu haberleri arkadaşlarıyla paylaşan internet okuyucularına yönelik yeni bir servis başlattı. "Benimsayfam" adıyla sunulan bu servis hurriyet.com.tr kullanıcılarının haberleri yorumlamalarını, paylaşmalarını, kişiselleştirmelerini ve bu sayede kendi yaşam alanlarını oluşturmalarını sağlıyor. Çıkış noktası üyelerinin birbiriyle sosyal olarak iletişimde bulunacakları bir dünya yaratmak olan "Benimsayfam" ile hurriyet.com.tr yalnızca bir haber sitesi olarak bulunmadığını, bunun yanı sıra sosyal medyada da var olduğunu vurguluyor.

hurriyet.com.tr okurları "Benimsayfam" servisini kullanarak istedikleri ve ilgilendikleri haberleri arşivleyebiliyor, haberlerle ilgili yaptıkları tüm yorumları görüntüleyebiliyorlar. "Benimsayfam" altında oluşturdukları kendi kişisel sayfalarına beğendikleri Hürriyet yazarlarını ve en çok ziyaret ettikleri sayfaları ekleyebiliyorlar. "Benimsayfam" servisine üye olan arkadaşları arasında o sırada online olan kullanıcılarla sohbet edip, fotoğraf paylaşabiliyorlar. hurriyet.com.tr okurlarının haberlerle ilgili yaptıkları en son yorumları, oluşturulmuş en son etkinlikleri ve grupları izleyebiliyorlar.

Özel etkinlikler kolayca paylaşılabiliyor

Özel etkinlikler kolayca paylaşılabiliyor

Benimsayfam kullanıcıları kendilerine özel etkinlikleri "Etkinliklerim" bölümünde oluşturarak arkadaşlarıyla ve hurriyet.com.tr kullanıcıları ile paylaşabiliyor, diğer kullanıcıların oluşturdukları etkinliklerden haberdar olabiliyorlar. Şu anda etkin olan Zeytinli Rock Festivali, ebru kursu, Antakya Festivali gibi etkinliklerle ilgili bilgiler alıp, etkinlik tarihi yaklaştığında kendileri için bir hatırlatma oluşturabiliyorlar.

"Gruplar" bölümünde gruplar oluşturup, bu gruplara arkadaşlarını davet edebiliyor ya da ilgilendikleri konularda daha önce kurulmuş gruplara katılarak fikirlerini paylaşabiliyorlar. Örneğin şu anda "Çocuk Bilim Şenliği" grubuna ya da "13 uğurlu rakamımdır diyenler" grubuna katılıp, ister ciddi, ister eğlenceli konularda yazılmış fikirleri takip edebiliyor, kendileri fikirlerini ekleyebiliyorlar.

Hürriyet İnternet Grubu Portal ve İş Geliştirme Koordinatörü Erhan Acar konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: "Birçok insanın haberleri izlediği hurriyet.com.tr, "Benimsayfam" servisi ile bir farklılık yaratarak okuyucularının hurriyet.com.tr yaşam alanı içinde kendilerine özel yaşam alanları oluşturmalarını sağlıyor. "Benimsayfam" üyeleri hem sosyal bir iletişim içine girip sohbet edebiliyor ve fotoğraf, haber paylaşabiliyor, hem de kendilerine özel bir haber ve yorum arşivi oluşturabiliyorlar. İnternetin artık kişiye özel olmasının önem kazandığı günümüzde Benimsayfam servisinin birçok kullanıcımız tarafından beğeniyle ve ilgiyle karşılanmasını bekliyoruz."

Basın bülteninden derlenmiştir.