BenQ DSC X800: Uzaktan ayarlı dijital makine

BenQ DSC X800 modeliyle BenQ DSC X800 kullanıcılarına uzaktan ayarla fotoğraf çekme imkanı sunuyor.

BenQ DSC X800

BenQ DSC X800 kullanıcılarına uzaktan ayarla fotoğraf çekme imkanı ve yakın nesneleri 1cm uzaklıktan filmleme imkanı sunuyor. Gücünü 3x optik zoom özelliğine sahip Prizma tipi lenslerinden alan BenQ DSC X800, ayrıca farklı dizaynıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca BenQ DSC X800'ün 3 inç LTS LCD ekranı, fotoğraflarınızı ya da video'larınızı kaliteli şekilde izleme imkanı sunuyor.

MPEG-4 dosyalarını izleyebilmenizin yanında ISO değeri (ISO 4000) sayesinde karanlık-loş ortamlarda da fotoğrafların kalitesi bozulmuyor. MPEG-4 formatından VGA 640x480 çözünürlük ile 30 frame/saniye video klip çekme imkanı sağlayan BenQ DSC X800, çektiğiniz fotoğraflarınıza sesli mesaj ekleme özelliği de sunuyor.

Fotoğraf çekerken en çok karşılaşılan sorunlardan biri olan titreşim ve bulanık fotoğraf çekme problemini BenQ DSC X800, eşsiz S.S.F (Süper Titreşim Engelleyici) teknolojisiyle ortadan kaldırıyor. Hareket halindeyken çekeceğiniz tüm fotoğraflarınızda S.S.F Modu sayesinde, bu tür sorunlar artık yaşamayacaksınız.

DSC X800 net kareler!

DSC X800 net kareler!

BenQ DSC X800'ün Oto Yüz İzleme fonksiyonu, kalabalık bir fotoğraf karesinde tam dokuz kişinin yüzüne otomatik olarak odaklama imkanı sunuyor. Bu sayede karede bulunan tüm yüzler, çektiğiniz fotoğrafınıza net bir şekilde yansıyacaktır.

Uzaktan gördüğünüz ve fotoğrafını çekmek istediğiniz objeleri BenQ DSC X800'ün Usta Yakınlaştıma özelliğiyle rahatlıkla ve görüntü kalitesinden ödün vermeden fotoğraflayabilirsiniz. BenQ DSC X800 kullanıcılarına ayrıca uzak bir manzarada belirli bir alana odaklandıklarında fotoğraflarının kalitesinde hiçbir azalma olmadan VGA 30x yakınlaştırma imkanı sağlar.

BenQ DSC X800, 4:3 ve 16:9 gibi her iki görüntü formatını da destekleyerek, kullanıcılarına çektikleri fotoğraf ya da videolarını, TV veya monitör gibi farklı cihazlarda izleyerek paylaşma imkanı sağlar. Verileri MicroSD kartında saklayan BenQ DSC X800, size bu sayede cep telefonu, bilgisayar ya da taşınabilir MicroSD uyumlu cihazlarla fotoğraf veya videolarınızı kolaylıkla paylaşma imkanı da sağlıyor.

Okuyucu Yorumları