BenQ, en ince LCD ekranı V2400W'yi sundu

BenQ, dünyanın en ince LCD ekranı BenQ V2400W'yi kullanıcıların beğenisine sundu.

BenQ LCD'lerini inceltti

Dünyanın elit şirketlerinin sahip olduğu, uluslararası prestijli IF tasarım ödülüne layık görülen BenQ V2400W, dünyanın en ince 24" LCD monitör tasarımı ve B-2 casus bombalama uçağının aerodinamik kıvrımları ile dikkat çekici bir ürün.

BenQ V2400W, dinamik enerji, kinetik güzellik ve geleneksel olmayan perspektifinin bileşimi ile teknolojiyi farklı bir boyuta taşıyor. BenQ V2400W, yeni RHCM enjeksiyon teknolojisi ve Full HD 1080p desteği gibi gelişmiş teknolojik özellikleri de içerisinde barındırıyor.

BenQ V2400W'nun modern kıvrımları, yeni biçim ve tasarımların oluşturulmasını sağlayan gelişmiş Rapid Heat Cycle Molding (RHCM) enjeksiyon teknolojisi sayesinde oluşturulabiliyor.

Ayağın metalik parçalarla sürtünmesi, sağ taraflı standın 24" geniş ekranı destekleyebilmesini, görüntü açılarının istenen şekilde ayarlanabilmesini sağlayabilecek şekilde tasarlanan BenQ V2400W, parlak piyano siyah yüzeyi ile lüks düşkünlerine hitap ediyor.

BenQ V2400W'nun en kalın noktası bile sadece 2.44" kalınlığa sahip olup aynı zamanda kendisinden sonra en ince monitörden %21 daha ince olması ürünü dünyanın en ince 24" geniş ekran LCD'si haline getiriyor.

BenQ, V2400W ürünüyle görselliğe ağırlık veriyor

BenQ, V2400W ürünüyle görselliğe ağırlık veriyor

BenQ V2400W, mavi LED ışıklı dokunmatik tuş takımı ile kolayca kumanda edilebiliyor. HDCP destekli HDMI, DVI-D ve VGA girişleri geleceğin yüksek çözünürlüklü bağlantı kalitesini ve uyumunu sağlarken; BenQ'nun Senseye+Photo Human Vision teknolojisiyle de oldukça canlı, net ve parlak renkler sunuyor. BenQ V2400W, beş standart görüntü modu Dynamic, Photo, Standart, Movie ve SRGB ile tek bir düğmeden görüntünün optimize edilmesini daha kolay hale getiriyor.

BenQ V2400W, NSTL özelliği ile monitörden yazıcıya, dijital kamera ve bütün görsel araçlara üstün renk iletimi sağlıyor. BenQ V2400W aynı zamanda 4000:1 Dinamik Kontrast Oranı da siyahı yeni düzeylere yoğunlaştırarak, en ince görüntü detaylarını bile son derece açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Videoların detaylarındaki olası gölgeleri ortadan kaldırmak ve canlı bir görüntü vermek amacıyla BenQ V2400W, 2MS GTG tepki süresi sağlayan, BenQ'nun gelişmiş Hareket Hızlandırıcı (AMA) teknolojisinden yararlanıyor.

BenQ V2400W, FULL HD 24" bir monitör için oldukça uygun olan 799 USD+KDV son kullanıcı fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

Okuyucu Yorumları