BenQ Mobile CeBIT’te ürün portföyünü genişletiyor.

Ultra-ince tasarım, gerçek materyal kullanımı ve müthiş bir tüketici deneyimi.

BenQ Mobile CeBIT’te ürün portföyünü genişletiyor.

BenQ Mobile, CeBIT 2006 Fuarı’nda BenQ-Siemens markası altında altı yeni cep telefonunu duyurdu. Bunların arasında, ultra ince modeli EL71 en ilgi çekicilerinden biri.. Ödüllü tasarımının yanısıra, bu yeni cep telefonları multimedya fonksiyonu ve OLED gibi yenilikçi görüntü teknolojileriyle BenQ Mobile’ın bu konuda uzmanlığını ortaya koyuyor. Ocak ayından itibaren lansmanı yapılan toplam 12 ürün ile, BenQ Mobile tüm dünyadaki tüketicilerine Siemens ve BenQ’nun birleşmiş gücü kapsamında geniş bir ürün portföyü sunarak sektörde özel bir konuma sahip oldu.

BenQ Mobile, BenQ’nun multimedya ve ödüllü lifestyle tasarımındaki uzmanlığı ile Siemens’in mühendislik ve kalitedeki mirasını biraraya getiriyor. Kuruluşundan itibaren şirket, teknolojik yenilikleriyle pazarı yönetmedeki becerisini göstermiştir. BenQ Mobile için HSDPA özelliklli ilk telefon olan EF91’in Dünya Futbol Kupası döneminde piyasaya sunulacağının geçen ay duyurulması oldukça önemliydi.
Ayrıca; BenQ Mobile, BenQ’nun özel uzmanlığı kapsamında yenilikçi ekran teknolojilerini telefonlarına yerleştiren ilk şirket oldu. Ocak’ta lansmanı yapılan S88’in 2.0 inç Active Matrix OLED ekranı parlak renkler sunuyor; CeBIT 20067ta lansmanı yapılan CL71 ise geniş açıda bile müşterilerine yüksek kalite sunmak için IPS kullanıyor.

Ayrıca; mükemmel bir kullanıcı deneyimi sağlamak amacıyla alüminyum ve parlak çelik gibi gerçek materyalleri kullanan BenQ-Siemens şık ve kaliteli tasarımla özdeşleşmeye başladı. Bugün lansmanı yapılan CL71’in de aralarında yer aldığı yeni her üç telefondan biri iF ürün tasarımı ödülüne layık görüldü. E61 ise iki tasarım ödülüne sahip: iF ve red-dot tasarım ödülü 2006. Ürün portföyü kapsamında sunulan başka bir tema ise: Ultra-ince tasarım. EL71 bu trendi sürgü modellere de taşıyor ve bu yıl başında lansmanı yapılan kapaklı EF81, S68 ve S81 bar modellerini tamamlıyor.

“Keşfetmek ve iletişimde yeni yollar bulmak isteği” sloganından hareket eden
BenQ-Siemens markası 2006 boyunca sunacağı yeni ürünlerinde tüketicilerine yenilikçi fikirler getiriyor. BenQ Mobile CEO’su Clemens J. Joos, “Teknik bilgiyi tüketicileri heyecanlandıracak orjinal tasarımla birleştirerek birinci çeyrekte yeni BenQ-Siemens markası altında toplam 12 yeni ürün sunduk. Operatörler bizim yaklaşımıza güveniyor ve pek çok büyük bölgede ürünlerimiz listeye alınıyor. Tüketicilerin BenQ-Siemens markasıyla özdeşleşeceğine inanıyorum. 2006’da beklenmeyeni bekleyin...” dedi.

Yeni telefonların yanısıra, BenQ Mobile tüketiciler için ileri düzeyde bir deneyim sağlayacak ortaklıklar ve entegre teknolojiler ile yenilikler getirmeye devam ediyor. BenQ, CeBIT’te belirli telefonlar üzerinde bir takım mobil arama servislerinin önceden yüklenmesi kapsamında Google ile anlaşma yaptıklarını açıkladı. Bu işbirliği, BenQ cep telefonu kullanıcılarının yoldayken ihtiyaçları olan bilgiye daha hızlı ve kolay bir şekilde erişmelerini sağlayacak. Ayrıca, BenQ Mobile tüketicilerin hareket halindeyken cep telefonu yazılımlarını genişletmelerini ve güncellemelerini sağlayan Services over Air (S.O.A) hizmetini sunan ilk üretici olduğunu duyurdu. Bu da; BenQ Mobile tüketicilerinin cep telefonlarının kişiselleştirilmesi ve konfigürasyonlarında daha çok esnekliğe sahip olmaları anlamına geliyor.

2006’nın başında multimedyaya özel bir önem vereceğini vurgulayan BenQ Mobile, bugünkü yeni cep telefonlarıyla bu sözünü tuttuğunu gösteriyor. CeBIT’te lansmanı yapılan bütün cep telefonları -EL71, C81, CF61, CL71, E61 ve P51- MP3 ve 3D ses gibi multimedya özellikleriyle tüketici ihtiyaçlarının büyük bir bölümüne cevap veriyor. P51 multimedya fonksiyonunu, yüksek performansa sahip akıllı bir telefona dönüştürüyor. Windows Mobile 5.0, W-Lan ve VoIP’i entegre GPS alıcısıyla birleştiren BenQ Mobile profesyonel kullanıcılara tam bir navigasyon ve iletişim çözümü sunarak, şirketin büyüyen protföyünün başka bir yönünü gösteriyor.

Bütün yeni cep telefonları Ben Q Mobile’ın yüksek kaliteli standartına ve ilham verici tasarım diline sahip.Yeni marka lansmanın üzerinden henüz iki ay geçen BenQ Mobile, 2006’ya büyük bir güvenle giriyor. Tüketiciler gelecekle ilgili heyecanlanmalılar...

Okuyucu Yorumları