BenQ Siemens’ten Tam Bir Müzik Telefonu: E61

Dinlediğiniz parçaların sözlerini ekrandan takip edebilir, kontrol tuşları ile MP3 çalar keyfini telefonunuzda yaşayabilirsiniz.

BenQ Siemens’ten Tam Bir Müzik Telefonu: E61

BenQ Mobile’ın farklı tasarımı dikkat çeken yeni telefonu E61 müzik tutkunları için üretilmiş tam bir müzik telefonu.

Tasarımıyla anında müzik keyfi yaşatmayı amaçlayan telefonun üst bölümündeki beş tuştan bütün müzik fonksiyonları kontrol edilebiliyor. Turuncu ya da gümüş rengi ve farklı şekliyle BenQ-Siemens E61 tam bir moda aksesuarı. Ergonomik formu ve yüksek-kaliteli yüzeyiyle çok rahat bir kullanım sağlıyor. Görsel bir ayrıntı olarak: 2x/4x dijital zoom’lu VGA kamerası telefonun arkasında yer alıyor.

BenQ-Siemens E61, müzik severlerin isteyeceği herşeyi makul fiyata sunuyor. MP3 ve diğer formatlardaki müzikler dinlenebilir. Ayrıca, müzik dinlerken 1.8 inç TFT renkli ekranda şarkının sözleri de görüntüleyebiliyor. Kulaklarınızın pasını temizleyen melodik sesler mobil hoparlör ve stereo kulaklık aracılığıyla dinlenebilir. Entegre 6-band equalizer kullanarak, müziğin tonu özel isteğe göre ayarlanabilir.

BenQ Qsyncer yazılım sayesinde; USB DCA-130 Veri Kablosu ile cep telefonu ve bilgisayar arasında şarkı, polifonik zil sesleri ve dosya aktarımı yapılabiliyor. MMS aracılığıyla, en son çekilen fotoğrafları ve sesleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. MiniSD kart ile cep telefonunun belleğini 1 GB’a kadar genişleterek kişisel müzik koleksiyonunuza her zaman ulaşabilirsiniz.

Önceden yüklenmiş olan “Hi Kevin” ve “Twin” adlı oyunlar ile hareket halindeyken de eğlenceli vakit geçirmek mümkün.

BenQ Mobile, E61 ile ‘en son tüketici trendlerine uygun cep telefonları sunulması’yla ilgili verildiği sözü tutarak mobil müzik sektöründeki portföyünü genişletiyor: Sofistike ve kolay kullanımlı müzik fonksiyonlarıyla E61, müzik oynatıcısı ve cep telefonu özelliklerini tek bir cihazda toplamayı başarıyor.

Okuyucu Yorumları