BenQ Yeni Nesil Kampüs Yayın Sistemini Açıkladı

X-Sign Broadcast, BenQ'nun eğitimde kullanılan interaktif ekran serisine ilham verici bir ilave olacak.

BenQ'dan X-Sign Broadcast!

Dijital teknoloji, kurumların iletişim tarzını değiştiriyor ve BenQ da bu değişime öncülük ediyor. Uluslararası üne sahip profesyonel ekran çözümleri sağlayıcısı olan BenQ, yeni İnteraktif Ekran (IFP) tabanlı Kampüs Yayın Sistemi olan X-Sign Broadcast'i piyasaya sürdüğünü duyurdu. X-Sign Broadcast, eğitimcilerin bulunan herhangi bir BenQ interaktif ekrana metin, resim, dosya, ses ve video göndermesini sağlar. Öğretmenler ders içeriği sunabilir, yöneticiler duyuru yapabilir ve öğrenciler sınıf materyallerini tek bir sınıfta veya seçilen bir sınıf grubunda önizleyebilir ve inceleyebilir. X-Sign Broadcast, OTA güncellemesi yapar. Eğitimciler için herhangi bir bilgisayarı ve mobil cihazı kullanarak mesajları yayınlamaları için kullanabilecekleri web tabanlı bir sistem olan X-Sign Broadcast, güncellemeleri otomatik olarak yapılabilir.

X-Sign Yayını: Kampüs Yayınınızı Tamamlayın

Geleneksel seslendirme sistemleri yalnızca ses yayınlayabilir. X-Sign Broadcast, bunu Google Drive, OneDrive, Dropbox ve kendi ağ klasörü gibi Cloud depolama hizmetlerinde kaydedilenler de dahil olmak üzere metin, ses, video ve MS Office dosyalarına genişletir. Web tabanlı X-Sign Broadcast, kullanıcıların herhangi bir bilgisayarı, akıllı telefonu veya tableti kullanarak mesaj veya içerik teslimatı planlamalarını sağlar. Sistem, kampüste birden fazla binaya ve hatta birden fazla kampüste sahip okullar için mükemmeldir; eğitimcilere, eski hoparlör sistemini kullananlardan daha verimli, verimli ve rekabetçi gelecek nesil akıllı kampüs oluşturmalarında yardımcı olur.

Çoklu Mesaj Teslim Modlarına ve Dosya Formatlarına Destek

X-Sign Broadcast, kurumların farklı ve değişen ihtiyaçlarını karşılayan çeşitli mesaj gönderme modları açısından çok esnektir. İki önemli özellik; "araya girme" ve "zamanlanmış" yayın modlarıdır.

Araya girme modunda, mesajlar hemen yüklenir ve iletilir; sesli / video duyurusu - güvenlik mesajları için yararlıdır - veya ana mesajın üzerine yerleştirilmiş hareketli bir afiş olarak görünür. Bu mod, iptal edilen sınıflar, oda atamaları veya son tarihler gibi hatırlatıcılar ve değişiklik bildirimleri için mükemmeldir. Zamanlanmış modda, ekran kapatılmış olsa bile içerik, istenildiği zaman görüntülenebilmesi için önceden yüklenmiştir.

Grup Mesajı Yayını özelliğine sahip X-Sign Yayını, kullanıcılara yalnızca mesajların göründüğü yeri değil aynı zamanda göründükleri yer ile ilgili de büyük bir kontrol sağlar. Öğretici videolar veya ödevler gibi değişen mesaj içeriği, ister bir ister seçili bir grup olsun, ister bir kampüsteki veya tüm bir kampüs grubundaki tüm kümeler olsun, farklı BenQ interaktf ekranlara ayarlanabilir. Bu, farklı sınıf yıllarına göre uyarlanmış okul mesajları için veya bireysel öğretmenlerin farklı sınıflara çeşitli konu ve seviyeye bağlı öğrenme materyalleri göndermesi için mükemmeldir. X-Sign Broadcast'in canlı yayın işlevi, müdürün özel etkinlikleri ve konuşmaları için idealdir.

Akıllı Kampüse Ulaşmak İçin İki Yayın Planı

X-Sign Broadcast'in iki abonelik planı vardır: Temel ve Premium. X-Sign Broadcast Basic, basit metinleri, görüntüleri, videoları ve YouTube videolarını destekler. X-Sign Broadcast Premium, bunlara ek olarak Google Drive, OneDrive, okulun kendi ağ klasörü ve Canlı Yayın gibi Cloud Depolama hizmetlerinde olanlar da dahil olmak üzere Microsoft Office dosyalarını destekler. Bu son plan, öğretici videoları paylaşma, çeşitli dosya formatları ile ödev verme veya herhangi bir okul olayı veya konuşmasını canlı yayınlama konusunda okula esneklik sunar. Her iki planla da, BenQ İnteraktif Ekran tarafından sunulan X-Sign Broadcast, okullara güçlü ve esnek bir iletişim aracı sunar.

Şu anda, X-Sign Broadcast Basic, 30 Ekim 2019'a kadar ücretsiz deneme için kullanılabilir. X-Sign Broadcast Premium için, ek dosya formatları ve servis desteği yakında Over-The-Air (OTA) güncellemeleri yoluyla sağlanacaktır.

Okuyucu Yorumları