BeoPlay A2 ile ses sizi saracak

Bang & Olufsen'in BeoPlay serisinin ilk Bluetooth bağlantılı hoparlörü BeoPlay A2.

BeoPlay A2 tanıtıldı

Muhteşem ses performansını kaliteli dizaynla buluşturan dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen'ın BeoPlay serisinin ilk Bluetooth hoparlörü BeoPlay A2, çığır açan yenilikleri, ses kalitesi ve tasarımıyla müzikseverler için yepyeni bir deneyim sunuyor.

360 derece mükemmel ses kalitesi

Dünyanın ilk her yöne ses çözümüne sahip düz hoparlörü Tru360 ile donatılan BeoPlay A2, nereye yerleştirilirse yerleştirilsin dinleyen herkesin sesi eşit kalitede duymasını sağlıyor.

Ultra portatif BeoPlay A2'nin her iki yanında Bang & Olufsen'in "Power Response Enhancement" (Güç Tepkili Arttırma) isimli yeni özelliğine sahip iki kanal yer alıyor. Kenarlarda eşit yüksek frekans sağlamak için ana sürücünün arka tarafında ilave edilmiş bir tweeter daha bulunuyor. Böylece ana hoparlör sürücülerinin düşük frekanslarda her yöne ses dağıtımı ile birlikte True360 ses deneyimi olarak tanımlanan güçlü, tüm odayı dolduran müzik kalitesi ortaya çıkıyor.

24 saat batarya ömrü

BeoPlay A2, tek batarya şarjıyla müziğe ve eğlenceye 24 saat devam etmek için gerekli batarya gücüne sahip. BeoPlay A2, bu özelliğiyle aynı kategoride yer alan hoparlörler arasında önemli bir fark yaratıyor.

Hoparlörün içindeki şarj edilebilir Li-on bataryada, batarya ömrünü uzatmak için gelen ses sinyalini izleyip tahmin eden "Uyarlanabilir Güç Yönetimi" özelliği bulunuyor. Bu yenilikçi teknoloji sadece amplifikatörlerin ihtiyaç duyduğu miktarda ve zamanda güç beslemesi sağlıyor.

Hareket için tasarlandı

Danimarkalı ödüllü endüstriyel tasarımcı Cecilie Manz tarafından tasarlanan BeoPlay A2, iki sağlamlaştırılmış polimer muhafaza ve kırılmaz alüminyum dolgulu benzersiz düz tasarımıyla İskandinav zarifliğini akustik denge ve dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Kısa, değiştirilebilir, yüksek kalite deri kayışıyla BeoPlay A2'yi her yere götürebilir; Bluetooth teknolojisi sayesinde internet bağlantısına gerek duymadan hoparlörü mobil cihazınızla eşleştirerek anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Gri, yeşil ve siyah renk alternatifleri bulunan BeoPlay A2, 550 Euro'dan satışa sunulmaktadır.

Okuyucu Yorumları