Beşiktaşlı taraftarlar bu haberi okusun!

BJK taraftarlarına müjde: KARTALCELL taraftar hattı, başkan ve futbolcuların katılımıyla tanıtıldı.

Konuşuyorsak aşkımızdan!

Yüzyılı aşkın tarihi ile Türkiye'nin ilk spor kulübü olan Beşiktaş, AVEA ile yeni bir iş birliğine imza atarak, KARTALCELL markası ile taraftarlarına mobil iletişim hizmetleri sunmaya başladı. Beşiktaş ve Avea'nın birlikte gerçekleştirdiği mobil telekomünikasyon işbirliği çerçevesinde KARTALCELL taraftar hattı bugünden itibaren taraftarların kullanımına sunuldu. Beşiktaş JK, KARTALCELL projesinde orta vadede 200 bin aboneye ulaşmayı hedefliyor.

KARTALCELL, Swiss Otel'de gerçekleştirilen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. Basın toplantısına Başkan Yıldırım Demirören, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Mustafa Denizli, Futbol Takımı, şubelerin antrenör ve kaptanlarının yanı sıra; Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany, Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Avea Segment Direktörü Tunç Berkman katıldı.

Toplantının sunuculuğunu tiyatro sanatçısı İlker Ayrık yaptı. Ayrık, esprili sunumuyla konukları bir hayli güldürdü. Teknik Direktör Mustafa Denizli ve BJK futbolcusu Batuhan Karadeniz, Ayrık'ın isteği üzerine kürsüye gelerek esprilere ortak oldu.

"Taraftarımız bu alanda da gücünü gösterecektir"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, yaptığı konuşmada taraftarların KARTALCELL'e verecekleri destekle bu alanda da kendilerini göstereceklerini söyledi. Soğancıoğlu, konuşmasında şunları söyledi:

"Değerli medya mensupları, kulüpler, sportif başarılarının devamı için gelir getirici faaliyetleri arttırmak ve yeni projeler oluşturmak durumundadır. Bugüne kadar gerçekleşen diğer projeler gibi KARTALCELL projesi de bunlardan birisidir."

Beşiktaşlı taraftarlara özel avantajlar

Beşiktaşlı taraftarlara özel avantajlar

"KARTALCELLli olan Beşiktaş taraftarları özel avantajlarla hem daha çok konuşacak hem de Beşiktaş Kulübü'nün gelirlerine katkıda bulunacaklardır.

AVEA'nın oluşturduğu katma değerli servisler sayesinde özel içerikler ve güncel bilgiler Beşiktaş taraftarlarının hizmetine sunulacaktır.

KARTALCELL bugün itibariyle geniş bir bayi ağı ile Avea Bayileri, yetkili Türk Telekom bayileri ve yetkili Kartal Yuvası mağazalarında taraftarlarımıza sunulmaya başlanmıştır. KARTALCELL tarifelerinden yararlanmak isteyen taraftarlarımız, faturalı veya faturasız hat seçeneklerini tercih edebileceklerdir.

Bu projede öncelikli hedefimiz, orta vadede 200 bin abone sayısını geçmektir. Beşiktaş taraftarı Türkiye'nin güçlü taraftarıdır ve bu alanda da gücünü gösterecektir.

Bu projeyle KULÜPSEVER kimliğini yaşatmaya devam eden Beşiktaşlılarımız tek bir aşkla, Beşiktaş aşkıyla KARTALCELL'le konuşarak kulüplerine sevgilerini, yapacakları katkıyla bir kez daha göstereceklerdir.

KARTALCELL'e hizmet verecek olan 444 0 903 numaralı çağrı merkezi ile www.kartalcell.com.tr, wap.kartalcell.com adresleri ile web ve wap şirketleri de abonelerin erişimine açıktır.

KARTALCELL projesine katkılarından dolayı AVEA ve Türk Telekom'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli basın mensupları, buraya gelerek KARTALCELL projemizin heyecanını bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.

Kulübümüze önemli miktarda gelir getireceğine inandığımız bu projenin, Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyoruz."

İlk Simkart Demirören'e takdim edildi

İlk Simkart Demirören'e takdim edildi

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ise yaptığı konuşmada; "Avea olarak, kurulduğumuz günden bu yana spora özellikle de futbol alanında kulüplere destek vererek Türk futbolunun gelişmesine katkıda bulunuyoruz. Bu paralelde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımı'nın beş sezondur sponsoruyuz. Şimdi de güçlü altyapımız sayesinde hayata geçirdiğimiz mobil telekomünikasyon işbirliği modelimiz ile siyah-beyaz renklere gönül verenlere hizmet sunmaya başlıyoruz." diyerek bu model sayesinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Avea'nın güçlü altyapısı üzerinden, taraftarlarına kendi markasıyla kaliteli mobil iletişim hizmeti sunacağını belirtti.

Avea Segment Yönetim Direktörü Tunç Berkman ise konuyla ilgili soruları yanıtladı. Zamanlamanın doğru olup olmadığı sorusuna Berkman, ''Daha önce 3 kulüple bu anlaşmayı yapmıştık. Beşiktaş'ın bir avantajı var. Diğer kulüplerle belli bir öğrenme süreci yaşadık. Şu andaki tarife en rekabetçi tarife olacak. Beşiktaş, çok hızlı bir şekilde diğer kulüplerin satış seviyesine gelecektir'' diye konuştu.

Berkman, KARTALCELL'in yaklaşık 1,5 - 2 yıl içinde 200 bin aboneye ulaşmasını beklediklerini, bundan da kulübün 1 veya 1.5 milyon dolar gelir elde edeceğini söyledi.

İlk Simkart Başkan Demirören'e Takdim Edildi

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir tarafından KARTALCELL'in ilk sim kartı Başkan Yıldırım Demirören'e takdim edildi ve ardından sözleşme imzalandı.

İmza töreni sırasında Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve şubelerin idarecileri ile kaptanları sahneye çıkarak podyumdaki yerlerini aldılar.

Demirören: Bu tribünleri temizleyeceğiz

Demirören: Bu tribünleri temizleyeceğiz

Başkan Yıldırım Demirören, imzaların atılmasının ardından taraftarlarımızdan ve camiamızdan KARTALCELL projesine destek vermelerini istedi.

Demirören, son dönemde yapılan eleştirilere de değindi ve şöyle konuştu: "Son zamanlarda Beşiktaş'ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Bu tribünler temizlenmeli. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum."

Reklam filmi gösterildi

Basın toplantısında ayrıca KARTALCELL için hazırlanan mevcut futbolculardan İbrahim Üzülmez, Nihat Kahveci, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Filip Holosko'nun yanı sıra Beşiktaş'ın efsane futbolcuları Metin Tekin, Sergen Yalçın, İlhan Mansız, Pascal Nouma ve Less Ferdinand'ın rol aldıkları reklam filminin tanıtımı da gerçekleştirildi. İlhan Mansız'ın Almanya'dan, Pascal Nouma'nın Fransa'dan gelerek rol aldıkları, Ferdinand'ın Londra'da çekiminin yapıldığı reklam filmi, 13 Ekim Salı gecesinden itibaren televizyonlarda yayınlanacak.

Basın toplantısında, Birol Can tarafından söz ve müziği yapılan KARTALCELL marşı dinlenirken, KARTALCELL maskotu da konuklarla yakından ilgilendi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları