“Bet On Soldier” Türkiye’de satışa sunuldu

Türkiye’de eğlence, eğitim, hobi yazılımları, bilgisayar oyunları üretimi ve dağıtımı yapan EuroSoft, dünyanın en gelişmiş savaş oyunlarından biri olan “Bet On Soldier”ı Türkiye’de satışa sundu.

“Bet On Soldier” Türkiye’de satışa sunuldu

EuroSoft , dünyanın en önemli bilgisayar oyunu üreticilerinden İngiliz Digital Jesters ile yaptığı anlaşma ile bu şirketin ürettiği oyunların Türkiye’deki dağıtımını yapacak. Bet On Soldier Türkiye’de 39 USD + KDV fiyatıyla satışa sunuldu.

Bet On Soldier’ta zorlu zörevler sizi bekliyor

Savaşarak para kazanmanın mümkün olduğu ve hayatlarını bu şekilde sürdüren insanların yaşadığı bir dünyada, hükümetler üzerinde açıkça denetim sahibi olan federasyonlar, askerlerin kitleleri eğlendirmek ve para kazanmak için savaştığı TV şovu Bet On Soldier'ı yarattı. Oyuncuların Nolan Daneworth kimliği ise geçmişi karanlık ve hafızası geçmişindekileri rüyalar görerek hatırlayan, sevdikleri öldürülmüş biri. Nolan Daneworth intikam almak ve doğruyu öğrenmek için Bet on Soldier turnuvasına katılıyor ve bu vahşi B.O.S şampiyonlarıyla yaşayacağı kaçınılmaz çarpışmaya doğru ilerliyor.

Bahse girerek kazanacaksınız

Bu oyunda geçinmek zor, oyuncular kurtulmaya yetecek kadar para kazanmak için öldürmek ve bahse girmek zorunda. Para yok. Mermi yok. Zırh yok. Şans yok. Zirveye giden yolda yenmeniz gereken 40’ın üzerinde Bet On Soldier şampiyonu var. Çok kişilik oyun modu ile 6 savaşçı sınıfından 32 oyuncuyu seçebilir ve her oyuncu diğeri üzerine bahse girebilir.

Derin bir senaryosu ve çok yönlü ilerleyişiyle güçlü oyun senaryosu ile oyun içinde görkemli muharebe sahneleri ile görsel bir şölen sunuyor Bet On Soldier.

Oyuncular Alaska, Avrupa, Nevada ve Küba gibi ülkelerde toplam 20 görevi yerine getirmek zorunda. Bu görevler için de gaz püskürtücü, asit silahı, 5 namlulu pompalı, el tırpanı ve roketatarı da içeren 40’ın üzerinde farklı silah kullanabilirsiniz. Gelişmiş yapay zekanın tasarlandığı oyunda, düşmanlar gruplar halinde savaşıyor ve birbirlerini kalkanlarla koruyor. Ateş altındayken paralı askerler size yardım ediyor. Ve nihayet sona yaklaştığınızda kendi kaderinizi kendiniz belirliyorsunuz, oyundaki iki farklı son size bu imkanı veriyor.

Okuyucu Yorumları