Beta bitti; Warrior Epic resmen yayında!

Merakla beklenen yeni online oyun Warrior Epic, kapalı beta sürecinin ardından resmen yayında...

Online'da yeni dönem!

Uluslar arası bir Multi-player online oyun yayımcısı olan True Games, büyük bir heyecanla beklenen oyunu Warrior Epic'in resmi açılışını bugün duyurdu. Başarılı bir kapalı betanın ardından, orijinal bir fantezi evreninde kurulan online aksiyon rol alma oyunu hızla tanındı. Resmi sürümünde oyuncular savaşa katılmaya ve www.warriorepic.com sitesinden oyunu ücretsiz olarak download etmeye davet ediliyor.

"Kapalı beta süresince, insanların kendini kaptıracağı ve büyüleyici bir oyun tecrübesi sunabilmek için topluluğumuzla yakinen çalıştık." diyen True Games Interactive CEO'su Bob Drobish, "Artık oyunu yayına soktuğumuza göre, topluluğumuz büyümeye devam ettiği için, oyun geliştirici takımımız yeni ve heyecan verici içerikler sunmaya devam etmekte kararlıdır." diye de ekliyor.

Eşya dükkanı da emrinizde...

Eşya dükkanı da emrinizde...

Warrior Epic oyununun resmen yayına girmesi ile beraber , oyunun eşya dükkanı da açılarak ödül paketleri (Premium packages) ve de gösterişli parçalar, iksirler vb. gibi geniş seçenekli satılık özel eşyalar yayınlanmaya başlandı. Diğer önemli yayın güncellemeleri içinde, yeni oyunculara hikayeyi tanıtan ve Warrior Epic ile ilgili bilgi veren tanıtıcı nitelikte yeni dizinlerin yanı sıra, oyuncuların aynı macera içinde yepyeni bir zindana dahil olarak oyun oynamasını sağlayan ve dolayısıyla da tekrar oynama imkanını arttıran bir Rasgele Harita Oluşturucu mevcut.

Ayrıca tamamen yeni bir birlik sistemi ile oyunculara, kendi birliklerini oluşturma, üye davet etme, birlik sloganı yaratma ve birlik içinde yarışma ve turnuva düzenleme imkanı da tanınıyor. Altı ana sınıfın her birine yepyeni ve geliştirilmiş beceriler eklenerek ve alt bölükler ile birleşerek, oyunculara toplamda 12 karakter sınıfı sunuyor. Austin merkezli stüdyo olan Possibility Space'de geliştirilen Warrior Epic oyunu, orijinal bir fantezi evreninde kurulan online aksiyon rol alma oyunudur. Oyunda oyuncular karakterlerinin maceralarını yönetebilecekleri bir Savaşçı Hol'ünden emir alıyorlar. Her biri kendi oyun stiline sahip, geniş çaplı Savaşçı Sınıflrı'ndan asker toplayabiliyorlar. Sınıflar ve Hol'un kendisi görsel ve fonksiyonel olarak geliştirilebiliyor. Oyuncular multi-player savaşlarda, macera modunda, tek kişilik maceralarda ve PVP'de beraber macera yaşayabiliyorlar.

Daha detaylı bilgi için: www.warriorepic.com