Beta Sürümüne Güle Güle!

8. kuşak mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger bugün itibari ile 8.1 sürümü ile hizmetinizde.

Live Messenger 8.1

Eski adıyla MSN Messenger olarak da bilinen, 30 Ekim'den beri denemeye ve kullanıma sunulan 8. sürüm Windows Live Messenger'ın 8.1.0168 versiyon numaralı beta sürümü artık kararlı 8.1.0178 final sürümü ile indirilebilir durumda. 19 Haziran'da çıkan Windows Live Messenger (WLM) 8'den yaklaşık 7 ay 11 günsonra çıkan 8.1 sürümü genel olarak çok da fazla bir değişiklik içermiyor gibi görünse de aslında işin teknik kısmında giderilen bir çok sorun var.

Değişikliklere bir göz atmak gerekirse:

- Artık görüntü resminiz ve mesajınız nerede olursanız olun sizinle! Bu özelliğe Araçlar --> Seçenekler --> Genel sekmesindeki "Oturum açtığım her yerde aynı görüntü resmini ve kişisel iletiyi kullan" bölümünden erişebilirsiniz.
- Kişi kartı yenilendi!
- İfadeler, göz kırpmaları ve mesajlaşmanızı destekleyecek bölümler yenilendi.
Messenger'ın yenilenmesinin Vista ile uyumluluk sorunlarını da kaldırdığını söyleyen Microsoft Messenger Takımı'ndan Nicole, bu heyecan verici olayın kendilerini çok mutlu ettiğini ve sonunda emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

Eğer siz de hemen bu versiyona terfi etmek istiyorsanız burayı tıklayarak Türkçe versiyonunu ya da burayı tıklayarak İnglizce versiyonunu edinebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Okuyucu Yorumları