Beyaz Saray'ın Gizemli Işıkları İnterneti Sardı!

İnternette görünen ve bir anda komplo teorilerinin doğmasına yol açan garip görüntülere, şimdi de ABD'den gelen bu "kırmızı ışıklar" eklendi!

İnternetin tartıştığı yeni gizem!

İnternette yayılan bazı komplo teorileri oldukça eğlenceli olabiliyor. Son birkaç gündür de, Beyaz Saray'ın ikinci katında gözüken yanıp sönen kırmızı ışıklar bu eğlenceli teorilere yenilerinin eklenmesine neden oldu.

Geçtiğimiz gece Beyaz Saray'ın canlı yayını, garip kırmızı ışıkların neredeyse 17 dakika boyunca camlarda gözükmesi ile internetin bazı köşelerinde dikkatleri üzerine çekti. Beyaz Saray sözcüleri ve Gizli Servis bu olayın sebebi hakkında herhangi bir yorum yapmazken, internet her zamanki davranışını sergileyerek pek çok sıra dışı tahmine ev sahipliği yaptı.

En yaygın teorilerden biri, kırmızı renkten dolayı Rusya ile ilgili bir şeyler olduğu oldu. Diğerleri ise Trump'ın gece kulübü ışıkları ile stres attığına dair şakalar yapmaktaydı. Belki de Suudi Arabistan'daki küre yönetim tarafından eve getirilmişti.

Tabii ki karanlık gizemli ayinler de ihtimallerin arasında kendine yer buldu. Ya da 1977 yılında çekilen "Red Light in the White House" (Beyaz Saray'daki Kırmızı Işık) filmi bir ipucu sunabilirdi. En garip hipotezlerden biri ise, Trump'ın bunaklık sebebiyle ışık terapisi aldığı oldu.

Tabi ki bu senaryoların hiçbirinin gerçek olmadığı kesin. Resmi bir açıklama gelmese de, sunulan en mantıklı tahmin, yakında bulunan bir acil yardım aracının ışıklarının camlardan yansıdığı. Yine de, resmi açıklama gelene kadar bu ışıkların tartışılmaya devam edileceği kesin...

Okuyucu Yorumları