Biletler ve kuponlar artık cep telefonunda!

Mobil Bilet ve Kupon Sistemleri MOBİLX, satış, promosyon ve belirli bilgilere ulaşma konusunda cep telefonlarına yeni bir işlev yüklüyor. Artık sadece cep telefonuna gelen bir mesajı göstererek bir konsere girmek veya bir firmanın indiriminden yararlanmak mümkün.

Biletler ve kuponlar artık cep telefonunda!

Mobil Bilet ve Kupon Sistemleri MOBİLX, basılı materyallere gerek kalmadan promosyon/indirim kuponlarının ya da konser, sinema, maç gibi her türlü etkinlik biletlerinin SMS yoluyla cep telefonuna aktarılmasını sağlıyor. Mobil ticaretin, perakende ve eğlence sektöründeki payının artmasından hareketle tasarlanan MOBİLX, pazarlama teknolojisinin ulaştığı son nokta olarak tanımlanıyor.

Tüketici için pratik, firmalar için efektif bir çözüm

Yaklaşık 8 ay süren araştırma ve geliştirme çalışmalarının ürünü olan MOBİLX, yalnız tüketiciler değil, firmalar için de son derece efektif bir çözüm. Maliyetleri düşüren ve ölçümlemede somut veriler sunan sistem, aynı zamanda firmaların kendilerini farklılaşabilmeleri açısından da önemli bir araç. Çünkü pazarlama ve pazarlama iletişimi açısından gelinen son noktayı simgeliyor, bugünün dilini kullanıyor ve yenilikçi firmalara vizyonlarını ifade etme fırsatı veriyor.

MOBİLX, biletlerin basılı olması zorunluluğunu ortadan kaldırıyor, tüketiciyi belirli bir yere giderek bilet satın alma veya indirim kuponlarını cüzdanında taşıma külfetinden kurtarıyor. Ayrıca belirli bilgilere cep telefonunu kullanarak ulaşma ve yazdırma imkanı sunuyor. Firmalar açısından baskı, dağıtım maliyetlerini ortadan kaldıran, hedef kitleye doğrudan ulaşma ve ölçümleme yapma fırsatı veren sistem, tüketicinin de daha az yorulmasını sağlıyor.

Okuyucu Yorumları