Bill Gates: Microsoft Bob geri dönebilir!

Microsoft'un en büyük kabuslarından biri olan bu yazılım, Bill Gates'e göre geri dönebilir-miş!

Gates'ten şaşırtan açıklama!

Sahip olduğu vakıf yoluyla eğitime de katkıda bulunan Microsoft'un kurucularından Bill Gates, Google Glass dahil merak edilen bazı sorulara cevap verirken 1995'lerden kalan Microsoft Bob'un geri dönebileceğini söyledi.

Microsoft Research Faculty Summit'te çevrimiçi bir izleyicinin giyilebilir teknolojilerin eğitimde kullanılmasıyla ilgili sorusunu cevaplayan Gates, espri yapmadan duramadı ve şunları söyledi: "Sanırım kopya çekmenize yardımcı olabilirim."

Gates, giyilebilir teknolojinin "çok havalı bir şey" olduğunu, ancak onu "eğitimle çok fazla bağdaştıramadığını" vurguladı. Yazılmsal bir "kişisel yardımcı" fikrinin de artık eskisinden daha mümkün hale geldiğini düşünen Gates, 1995'te, Windows 95'ten birkaç ay önce yayınlanan Microsoft Bob'a değinmeden de durmadı. Microsoft'un en büyük başarısızlıkları arasında sayılan Microsoft Bob, Gates'e göre de vakitsiz ortaya çıkmıştı.

Şakayla karışık da olsa Microsoft Bob'un bir gün geri dönebileceğini söyleyen Gates, şöyle devam etti: "Bence tekrar ortaya çıkacak, ama belki biraz daha kapsamlı olacak. Biz zamanın birazcık ötesindeyiz, aynı hatalarımızın çoğunda olduğu gibi."

Okuyucu Yorumları