Bill Gates, Microsoft'ta!

Ve Bill Gates nihayet Microsoft sınırlarına giriş yaptı; dedikodular "efsane geri dönüyor" dedi!

Bill Gates, Microsoft'ta!

Microsoft'un kurucusu ve yaratıcısı olan Bill Gates, CEO koltuğunu bıraktığı günden bu yana, dev şirkette pek görünmedi. Bundan önce defalarca bir daha Microsoft bünyesinde tam zamanlı herhangi bir pozisyonda çalışmayacağını belirten efsane, günümüzde tüm dikkatini "Bill and Melinde Gates Foundation" isimli hayır kuruluşuna yöneltmiş durumda.

Geçtiğimiz hafta Gates, Microsoft'un Redmond yerleşkesine özel bir ziyarette bulunarak bir kez daha dedikodulara hedef oldu. Ancak işin rengi kısa sürede ortaya çıktı.

CEO koltuğunda oturan Steve Ballmer ve şirket çalışanları ile bir araya gelen Gates, yapılan basın açıklamasına göre, Microsoft kurulduğundan bu yana geçen 30 senelik sürede yapılan 31.000 adet kar amacı gütmeyen ve toplumsal sorumluluk kapsamındaki projeleri sonucunda toplanan paranın bir milyar dolara ulaşmasını kutlamak amacıyla şirketteydi.

"Employee Giving Campaing" adı altında yürütülen kampanyalar sonunda bir milyar dolar gibi inanılmaz bir rakamı biriktirebildikleri için mutluluk duyduğunu söyleyen Gates, Microsoft'un bu sayede büyük bir şirket olduğunun da altını çizdi...

Okuyucu Yorumları