Bing 2.0 ve incecik dizüstü bilgisayarlar

Microsoft'un senelik toplantısından öyle haberler geliyor ki, hem Google, hem Apple kulak kabartacak

Bing 2.0 ve yeni sürprizler!

Microsoft çalışanlarından sızan ve Twitter'a da yazılan bilgilere göre gelecek hafta Bing 2.0 gelecek.

"Bing 2.0 bu ay çıkacak ve heyecan verici yeni özelliklere sahip olacak. Haritaları çevredeki restoranların fotoğraflarıyla birikte görebileceğinizi düşünün" diyen Monte Enbysk, Microsoft Office Live'de kıdemli bir editör.

Çalışanların Microsoft'un yıllık buluşmasında keşfettikleri arasında Windows 7 ile birlikte piyasaya çıkacak dizüstü bilgisayarlar da yer aldı. Dell ve Sony'den dünyanın en ince dizüstü bilgisayarları yolda. Bunu da bir başka Microsoft çalışanı olan Bob Caswell'den öğreniyoruz.

Windows 7 ve ince laptop'lar...

Windows 7 ve ince laptop'lar...

Dell yeni internet sayfasında 9.9 mm kalınlığındaki Adamo dizüstü bilgisayarını sergiledi. Apple'ın en ince dizüstü bilgisayarı Macbook Air'in neredeyse yarısı kalınlıktaki bu dizüstü piyasaya Windows 7 ile çıkarsa, Apple şıklıkta geri kalmış olacak.

Bu toplantıdan Bing ve dizüstü haberleri dışında da ilginç haberler çıktı. Mesela bu toplantıya katılan Microsoft çalışanlarının Windows Mobile kullanan cep telefonları yerine iPhone kullanmayı tercih etmiş olması gibi..

Microsoft çalışanlarından gelen bazı esprili Twitter mesajları bu gerçeği ortaya çıkarttı: "iPhone'um Safeco sahasında bir tuğla gibi ve işe yaramaz!" Safeco sahası da neresi diyecek olursanız, Microsoft bu toplantılar esnasında Microsoft çalışanlarını Seattle'daki Safeco Beyzbol sahasında toplamıştı.

Dell Adamo resimlerini galerimizde bulabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları