Bir annenin iPhone öfkesi!

ABD'li bir anne, öfkesini çocuklarının iPhone'undan bakın nasıl çıkarttı!

Bir annenin iPhone öfkesi!

Ebeveynler, bazen çocuklarının yatkınlıkları ve eğilimleri ile sorunlar yaşayabiliyor. Bu durum tarih boyunca bu şekilde devam etmiş olsa da, teknolojinin gelişmesi ile beraber daha belirgin bir hale gelmeye başladı.

Belki de bu yüzden, ABD'de bulunan bir anne, çocuğunun "serseri hareketlerini" disiplin etmek için merhametsiz olarak tanımlanabilecek bir yönteme baş vurmuş durumda. Daily Mail tarafından yayınlanan ve YouTube'da da ortaya çıkan bir videoda görülene göre anne, çocuğunun iPhone'unu almaktan daha öteye gidiyor: Telefonu bir ağaç kütüğünün üstüne yerleştirdikten sonra pompalı tüfeğini alıyor ve telefona ateş ediyor. Bu sırada da şu açıklamayı yapıyor: "Burada sosyal medyanın çocuklarımın üzerindeki etkilerini kınıyorum. İtaatsizlikleri ve saygısızlıkları." Bu cümlelerinin gücünü reddetmek pek mümkün değil.

Bazılarının daha ilgi çekici veya güçlü bulabileceği bir şey ise, annenin telefona sadece bir kere değil iki kere ateş etmesi. Daha sonra anne, telefondan kalan parçaları alarak tekrar kütüğün üzerine yerleştiriyor ve eline bir balyoz alarak kalan parçaları eziyor: "Çocuklarımın hayatı benim için bu dünyadaki herhangi bir elektronikten daha önemli."

Her ne kadar bu videonun gerçekliği kesin olmasa da, bir ebeveynin elektronik cihazları yok etmek için patlayıcı yöntemler kullanması ilk defa karşımıza çıkan bir durum değil. Yakın bir zaman önce ABD'li bir baba da kızının dizüstü bilgisayarını ateş ederek parçalamıştı. O kızın suçu da ailesi hakkında Facebook üzerinde kötü konuşmaktı.

Her ne kadar aileler çabalasalar da, teknolojik cihazlar ve sosyal medya artık hayatın bir parçası olmuş durumda ve bunu engellemek için yapılabilecek pek bir şey yok. Bu yüzden sevdiğiniz bir içeceği yanınıza alıp, çocuğunuzun yayınlarını okurken eğlenmeye ve kendi gençliğinizle benzerlikleri bulmaya çalışmak daha mantıklı bir yol olabilir...

Okuyucu Yorumları