Bir Explorer alternatifi: SE Explorer

Windows kullanırken daha rahat çalışmak isteyenler: Bu araç tam da aradığınız şey olabilir!

Windows'a alternatif çözüm!

Bir işletim sisteminde en çok kullanılan uygulama belki de dosya yöneticisi. Bu tür programlar uzun süre açık kaldığı için sağlam, ayrıca kullanımı kolay olmalı.

Windows'un varsayılan dosya yöneticisi bilindiği gibi Windows Gezgini. Windows Gezgini birçok kullanım için yeterli olsa da bazı alanlarda daha iyi işlevlere sahip olabilirdi. Bu yazımızda size bir Windows Gezgini alternatifi olan SE-Explorer'ı tanıtacağız.

SE Explorer, Tab arayüzüne sahip ve çalıştırdığınızda karşınıza üç tab çıkıyor: dosya yöneticisi, dosya arama, boyut tarayıcısı. Dosya yöneticisi sürücünüzün içeriğini gösteriyor ve temel yönetim işlevleri sunuyor. Arama işlevi ise size temel ve gelişmiş arama seçenekleri sunuyor ve Windows'un arama özelliğinden çok daha hızlı çalışıyor. Boyut tarayıcısı ise 'En büyük dosyaları bul' gibi bazı tarama seçenekleri sunuyor.

Diğer özellikler ve indirme bağlantısı

Diğer özellikler ve indirme bağlantısı
Arama özelliği, standart Windows arama işlevine göre çok daha hızlı

SE Explorer, dosya karşılaştırma özelliğini de sunuyor. Normal kullanıcılar için çok gerekli olmasa da programcılar ve web tasarımcıları için bu özellik oldukça faydalı olabilir.

Klasör karşılaştırma
özelliği ise her kullanıcının ihtiyaç duyabileceği bir özellik. Sıkça klasör eşitleme yapıyorsanız veya aynı bir dosyanın yedeklerini farklı konumlarda saklıyorsanız bu özellik çok işinize yarayacaktır.

SE Explorer'da adres boşluğuna herhangi bir komut yazıp Enter'a basarak komut satırına hızlıca ulaşmanız mümkün. Programda bir medya oynatıcısı da mevcut. Program hemen hemen tüm biçimleri yürütebiliyor.

Sonuç olarak SE Explorer güçlü bir dosya yöneticisi ve birçok faydalı özelliğe sahip. Windows Gezginine bir iyi alternatif arıyorsanız mutlaka denemenizi öneriyoruz.

İndirin: SE-Explorer

Okuyucu Yorumları