Bir göründü, bir kayboldu...

Half-Life 3'ü bekleyenleri bir anda heyecanlandıran müthiş haberinin altından bakın ne çıktı...

Bir göründü, bir kayboldu...

İlk oyunuyla FPS türüne farklı bir anlam katan efsane yapım Half Life, ikinci oyunu ve ardından piyasaya çıkardığı iki ufak eklenti ile 2000'lere damgasını vurmuş en önemli yapımlardan bir tanesidir. Serinin devamı için çıkacak üçüncü bir eklenti ya da oyun için uzun zamandır bekleyen oyun severler, bu yıl düzenlenen Gamescom'dan gelen bir haber ile inanılmaz büyük bir heyecan yaşadılar.

Bir internet sitesi tarafından fark edilen Half-Life 3, Gamescom'da görücüye çıkacak oyunların resmi listesi arasında bulunuyordu. Gamescom'un bünyesinde bulunacak oyunların internet üzerinden yayınlanan PDF'sinde net bir şekilde adı geçen Half-Life 3, duyan herkesi kısa süreli şoka uğrattı. Durumu fark eden dergi editörü Mike Sawn ise gördüklerini şöyle açıkladı; "Çalıştığım internet sitesinde kullanmak üzere yeni oyunları ve oyun görsellerinin inceliyordum. Bir de baktım ki Ubisoft ve Warner Bros firmalarının ortasında Valve'den Half-Life 3 yer alıyor."

Nitekim dün, gün içerisinde firmadan böyle bir oyunun piyasaya çıkmayacağı, Gamescom sitesinin büyük bir yanlışlık yaptığı açıklandı. Tabi bu kadar büyük bir yanlışlık nasıl yapılır orası da merak konusu.

Okuyucu Yorumları