Bir ilk: Mobil kredi kartı geliyor!

Turkcell ve Yapı Kredi Bankası'ndan ortak adım! Ortak markalı mobil kredi kartı yolda!

Mobil kredi kartı geliyor!

Turkcell ve Yapı Kredi, mobil finansal servisleri kredi kartı avantajlarıyla birleştiren Türkiye'nin ilk "ortak markalı mobil kredi kartı" programı için işbirliğine gitmek üzere görüşmelere başlıyor. Yenilikçi teknolojilerin sağladığı gelişmiş olanakları finansal hizmetlerle birleştiren programın detayları önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

İki şirket, Turkcell'in uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğü "tüm finansal hizmetlerin cep telefonu üzerinden verilebilmesini sağlayan bir mobil platform oluşturma" vizyonunun önemli adımlarından biri olan "ortak markalı bir mobil kredi kartı" çıkarmak üzere masaya oturuyor.

Turkcell'in kurduğu, tüm sektör ve müşterilere açık mobil finansal hizmetler platformunun, bankacılık sistemi ve finans sektörü için etkin bir kanal oluşturması hedefleniyor. Finansal servislerle mobil iletişimi bir araya getiren yeni platformun, hem bugün bankacılık sisteminden faydalanamayanların, hem de mevcut banka müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırması bekleniyor.

Bu doğrultuda, Yapı Kredi'nin kartlı ödeme sistemlerindeki 22 yıllık tecrübesi ve gelişmiş alt yapısıyla hayata geçirilecek Türkiye'nin ilk ortak markalı mobil kart programı, Turkcell'in kurduğu mobil finansal platformun ilk adımı olacak. Ortak markalı kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart ve buna bağlı mobil finansal hizmetleri içeren mobil kart programı, bankacılık işlemlerini her yerden, daha hızlı gerçekleştirmek isteyenlere de mobilitenin avantajlarını yaşatırken kart kullanımında da yenilikçi olanaklar sunacak.

Söz konusu ortak markalı mobil kredi kartıyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde tamamlanması ve Turkcell ile Yapı Kredi arasında bir iş birliği anlaşması imzalanması bekleniyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları