Bir kez daha MegaUpload geliyor!

MegaUpload ve Mega ile iki kez hüsran yaşayan Kim Dotcom, yeni bir dosya paylaşımı hizmeti ile geri döneceğini duyurdu!

Megaupload geri dönüyor!

Görünene göre üçüncü seferin şanslı olduğu inancı ile Kim Dotcom, bir kez daha yeni bir dosya paylaşımı hizmeti sunmayı planlıyor. Bilindik internet milyoneri daha önce de Megaupload ve Mega'yı kurmuştu.

Kim Dotcom şu anda Yeni Zelanda'da yaşıyor ve ülkesine suçlu olarak teslim edilmemek için bir dava sürdürürken, korsanlık ve telif hakkı ihlalleri konusunda da davalara devam ediyor. Ancak ünlü internet yöneticisi, gözükene göre yeni bir hizmet yayınlamak için hazırlanıyor ve bu hizmetin "şimdiye kadarki en iyi ürünü" olacağını söylüyor. Yakın bir zaman önce Dotcom, yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı ikinci dosya paylaşımı sitesi Mega hakkında kullanıcıları uyarmıştı.

TorrentFreak ile konuşan Dotcom, yeni sitenin yoğun bir şekilde şifreleneceğini söylerken, kullanıcılara 100GB bedava depo alanı sunacağını ve transfer sınırına sahip olmayacağını söyledi. Yeni hizmetten bahsettiği bir tweet sırasında Dotcom, bu hizmetin, Megaupload FBI baskınının yıldönümünde, 2017 Ocak tarihinde aktif olabileceğini söyledi.

Yeni hizmetin adı hakkında ise henüz bir bilgi verilmiş değil ancak Dotcom, "Megaupload geri geliyor" şeklinde bir tweet gönderdi ve yeni hizmetin adının "insanları mutlu edeceğini" söyledi...

Okuyucu Yorumları