Bir Nexus daha geliyor!

Google'ın Nexus 7 ve Nexus 10'unun yanına, sürpriz bir Nexus daha ekleniyor!

Bir Nexus daha geliyor!

Görünen o ki, Google ve LG arasında sıkı bir partnerlik ilişkisi kurulmuş durumda. Koreli firmayı sarmalayan söylentilere göre, Google Nexus 8 adlı üçüncü bir Nexus tableti yola koyulmuş bulunuyor.

evleaks bir kez daha ünlü olduğu işi yapıp, son tweet'i ile LG-V510'un bir Nexus ürünü olarak piyasaya çıkacağını söylüyor.

Bu, 8 inçlik bir Nexus ürününün ilk defa ortaya çıkışı olmayacak. Daha önceleri LG G Pad 8.3'ün de Google Play sürümü açıklanmıştı. LG'nin G Pad 8.3'ünün model numarası V500'dü; yani V510'un da aynı boyda olması çok da şaşırtıcı bir durum olmaz.

Japon internet sitesi RBmen'deki sızıntılar, LG-V510'un 8.3 inçlik 1920 x 1200 ekranı, 2 GB RAM'i, 16 GB hafızası ve 4600mAh bataryası ile neredeyse aynı ürün olduğunu göstermekte. Peki bu durumu Nexus 5 ve LG G2'de olduğu gibi G Pad'in Nexus markasını bürünmesi olarak görebilir miyiz?

Nexus 8, büyük ihtimal ile, satışına yeni başlanan Retina ekranlı iPad mini 2 ve LG G Pad 8.3 ile beraber söylentileri ile soru işaretleri yaratan, Samsung'un, 8 inçlik AMOLED Android tableti ile bir yarış içerisine girecek.

Şimdilik, büyük firmaların bu tabletlerinin yarışlarının sonucunu ise ancak zaman gösterebilir...

Okuyucu Yorumları